Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je to lijepo objasnio Einstein: Ne znam čime će se voditi III svjetski rat, ali znam a će se četvrti voditi kamenjem i toljagama !!
bravo
I Šobić isto tako opjevao u pjesmi 😉
Udjemo u Nato, postave nam ameri protivraketni štit i ludi rusi nas sprže čim prva kriza bude. Wonderful.
@AbuBakir ladimo ja.a rusima i oni nam daju oružije iz otpada pa nas ameri sprže iz zajebancije. Amerika troši na oružije ko rusi kinezi i još 10 država zajedno,a opet ulažu manje BDP-a u to od Rusa :) Idemo u NATO :)
jebace ameri srbima mater i u ovom vijeku. zapamtite sta kazem.
najveca opasnost za mir i postojamje covjecanstva je Nato samo okruzuju Ruse zamislite Kad Ruse napokon okruže rusi ce im se opasno približit jer Nato ce se smatrat ugroženim i pocet ispaljivat Rakete na ruse zato štosu rusi skrili zatrpali Američku naftu i zemni gas u svoju zemlju
Kakvi supci. Javno prozivaju Rusiju i spremaju mehanizme samo da se od njih navodno zastite. Kakva je politika kurva. Ispade Rusija neprijatelj jer nije clan alijanse.
Znaci svrha Nato postojanja je Rusija ili se ja varam?
Sotonbeg plaši ježa golom guzicom!!!
samo vi srbiju ogradite zidom i imat ce te mir i kontrolu u citavom svijetu svo zlo u svijetu desava se od srbije
Dosadni ste više sa Rusijom
Blago Budalama pa se natežu ovde na komentarima
nato je prijetnja cijeloj planeti a izigravaju zrtve i neke mirotvorce koje "nas" brane od Rusije, Kine, Sjeverne Koreje, Irana...i da ne zaboravim Sadama i njegovo nevidljivo oruzje za masovno unistenje, a vjerovatno je i Gadafi imao nesto u steku :)))
zaboravih da dodam i zle vanzemaljce :)
Bit ce 3. Svjetski rat... Ja ne kontam, al dal smo mi ljudi toliko zalupani da ne shvatamo da je ovo jebeno prepucavanje, kakav crni rat kaki ku*ac. sad ce ljeto pa cemo na more i sve 5
Od nuklearne pretnje nema odbrane, ma ko bio bacač bombe.
Besmisleno. Prepucavanje Rusija i NATO su i više nego besmislena. Pa oni ne smiju udariti ni na Sjevernu Koreju koja kao ima nešto malo od tih nuklearki. Dajte zamislite na šta bi to ličilo da se pofajtaju NATO i RUSIJA, ni na šta, na kraj svijeta. Prema tome, ovu zabavu za domaću priglupu javnost u navedenim zemljama, ne treba ni pratiti, niti im pridavati značaj.
Koja mitomanska ghovna su velikosrpska stoka,Grčka ,Bugarska,CG,uskoro i Makedonija,Rumunija sve u NATOu,a oni nešto prosipaju priču o slibodarskom narodu,a slobodarski narod uvučen u ruski shupak,a ovi ih jednim prdežom izbace kad im ne budu potrebni.
@patriotabosman345 pa borili se uvijek protiv okupatora za razliku od nekih koji im uvijek trce otvorenih ruku zeljni okupacije a jos sebe nazivaju patriote.
Koraci tutnje u napad Naprijed uz druga je drug
Budi se Istok i zapad, Budi se sjever i jug.
Bona Fato hajdemo u NATO, nemoj Mujo spržiće nas Rujo. Neće Fato braniće nas NATO, hoće Mujo, zajeban je Rujo.
Mama ti ravaku !
@_Thranduil_ Reci mami i seki da kad iftare smanje malo sir i crveni luk. Sinoć su malo tuknule dole.