Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SOFT+MOURIHNO
Znam i ja štošta, i to profesionalno
U \"krscanskim\" zemljama ne prave cirkuse i proteste ako nemaju sta za jesti, nego pokusavaju naci posao i ne radjaju 10toro djece koju onda nece moci prehraniti. Kod muslimana nema kontracepcije, nego rodi 10toro pa ako ne mozes hraniti urlici po ulici kako je kriva amerika, zidovi, masoni.....yebo budalu !!!
A jos je zalosnije sto je u krscanskim zemljama natalitet nikakav pa onda stvaraju fobije kad vide visoki natalitet kod muslimana.
@@BiH - Eto jesu mi opet krscani bogatiji...pogledaj malo po karti svijeta pa ces vidjeti da i krscanski zemalja ima da gladuju...
Pobiti tolike civele i onda se boriti da osvojiš povjerenje naroda. Gdje je tu pamet i logika.
zalosnije je sto se u muslimanskim zemljama kote ko\' stakori i onda za svoje siromastvo krive druge !!
\"Stanley McChrystal izvinio se afganistanskom predsjedniku Hamidu Karzaiju\"...bas fino od njega
Ja najvise volim kad me hodza kara u dzamiji i kaze mi uh Elvedine, vidi se da si iz familije Skopljak. Ovako je radio i tvoj babo i dedo a i ti nastavljas dobru tradiciju. Sve u duhu muslimanske tradicije i kulture.
zna li neko protiv koga i zbog cega umiru afganistanski civili? bin laden cese jajca po floridi.
Tokom 2034.g. u Afganistanu je poginulo ...
Koncem prošlog tjedna, oko 15.000 afganistanskih vojnika i vojnika međunarodnih snaga, među kojima je najviše Amerikanaca i Britanaca, poveli su veliku ofenzivu na gradić Mardžu, u pokrajini Helmandu, talibanskom uporištu. Pogibijom dvojice Britanaca broj britanskih žrtava u Afganistanu od 2001. popeo se na 263. U operaciji Muštarak (Zajedno) poginula su ukupno jedanaestorica vojnika, među kojima barem trojica Amerikanaca i trojica Britanaca. Od početka godine, u operacijama povezanim s ratom u Afganistanu život je izgubilo 85 vojnika međunarodnih snaga. (Hina)
Među njima je 29 Amerikanaca, odnosno gotovo dvostruko više nego u prošlogodišnjem siječnju. Gubici u redovima međunarodnih snaga svake godine su sve veći, pa je tako u 2009. poginulo 520 vojnika, a godinu ranije 295. I afganistanski civili su sve veće žrtve rata. Po podacima Ujedinjenih naroda, 2.412 civila izgubila su život u 2009, što je najveći broj žrtava od početka američke intervencije 2001.
Od 1. siječnja ove godine 44 strana vojnika poginula su u Afganistanu, što je najveći broj mrtvih među stranim postrojbama u jednom mjesecu od početka rata s talibanima u toj zemlji, koji ulazi u svoju devetu godinu
Dva britanska vojnika poginula su u eksploziji bombe u južnoj afganistanskoj provinciji Helmand, saopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo odbrane u Londonu. Vojnici su poginuli u nedjelju tokom patrole u blizini mjesta Sangin, čime je ukupan broj poginulih povećan na 255.