Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jesu li unistili tenkove ili topove odlucite se vi u sa-x..
kako krstasi kad sve placa katar i emirati?. a da, te dvije drzavice su hriscanske zemlje. jeb o ti ristu sa srne kakvi su ovi sa tv dzamahirije.
Sad će srpska radikalna stranka i vojo šešelj da upute oštar protest i da oštro osude \"vandalskuagresiju NATO-a na nevini i mirni režim Miloševićevog pajtosa Gadafija.
sorry gore sam ti pogrijesio nadimak, dugo sam na kompu pa me oci bole, ne zamjeri.
bombardujte dodika pas vam mamicu
nije kod njih besparica ko kod nas...
a njima je to isto, da kosta i deset miliona, ne daju oni iz dzepa svog, sve ce to platiti katar i kuvajt i emirati i drugi pa i libijci
Svaki ovaj let koji se izvede košta NATO 10 hiljada američkih dolara!!!
Svaki ovaj let koji se izvede košta NATO 10 američkih dolara