Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni kao hoće da se odcjepljuju, a mi im kao ne damo....
history repeats itself :)
Tekbir Donjeck http://youtu.be/ITiFnQYTvRw http://youtu.be/7WhE7_963J4 http://youtu.be/GbakwcdZphc Islamic State of Donbass and Lugant http://youtu.be/GcpsqiqXBcw
ja mislim iskreno da ukrajinci trebaju odustati od ovog dijela ukrajine gdje su rusi, nije putin glup sto je uzeo krim, hoce lik da ima pristup moru, pa nece podmornice čuvati na sjevernom polu pod ledom, a ovi ostali gradovi su samo bonus rusiji u kojoj ukrajina ce samo izvuci deblji kraj nazalost, jer se bore za ono za sta nemaju kapaciteta, dok Europu ne interesuje to osim sto se brinu za svoju guzicu
nema veze, samo nek ne poskupi gorivo
@josufu Ma ja ba, nek` Španci odustanu od dijela države gdje većinu čine Katalonci i Baski, nek` Britanci odustanu od Sj. Irske, nek` Turci odustanu od dijela gdje su većina Kurdi, nek` Danci odustanu od Grenlanda, nek` BiH odustane od RS-a, i tako kad svi odustanu od svega svijet će dobiti nove 532 države i svi će živjeti u slozi, ljubavi i veselju do kraja svojih života. Ko hebe neke tamo institute i postulate međunarodnog prava kao što su suverenitet, teritorijalni integritet, politička nezavisnost i međunarodni subjektivitet. Nego haj`mo svako u svojoj mjesnoj zajednici osnovati države i mirna Bosna. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ukrajini crno se pise,nema niko muda da zaustavi lude ruse...
Kako se Hrvati snalaze sa ćirilicom? :D
Primirje? Čekaj dok stigne papirni dokaz, ili ko će prvi početi primirje?? A dotad stotine mrtvih. Zapišavanje teritorije za bolje pregovaračke pozicije i ubjeđivanja. I opet će se sve završiti u nekom skupom, toplom, sigurnom uredu, "dogovorom" nekih koji nisu ni čuli zvižduke niti im je ko poginuo.
Umiješ sigurno, ali da li hoćeš ;) to je pitanje. Šta ćeš, iskustvo. Ovo ti je najobičnij ljudski komentar. Empatija. Ako pak provociraš, negdje drugo ćemo se svađati. Ovdje neću.
odličan komentar. upravo me potsjeti na roman "na zapadu ništa novo"(erih marija remark) gdje glavni junak gine upravo nakon potpisanog konačnog mira u "velikom ratu" i to na zapadnom frontu. : )
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
na tom dijelu žive rusi i bezveze narod gine,ameri i njemačka sa kličkom na čelu potpiruju bratoubilački rat u kojem ukrajinci nemaju nikakve šanse,rusi tamo žive a čije su ovce toga je i livada
At the 2001 Ukrainian National Census, the ethnic groups within the Donetsk Oblast were: Ukrainians – 2,744,100 (56.9%), Russians – 1,844,400 (38.2%), Pontic Greeks – 77,500 (1.6%), Belarusians – 44,500 (0.9%), others (2.3%).[9] The population in Luhansk Oblast is largely Russian-speaking, although ethnic Ukrainians constitute a majority (58.0%). Among the minorities are native Russians (39.1%), Belarusians (0.8%), and others (1.4%).
ovsko i mi 93 potpišemo primirje sa četnicima nismo ni došli kuci na odmor oni ga prekrše...
WW III, ETO NAS!!!!
nema tu mira zadugo djaba ove konferencije o prekidu vatre pogotovo na proljeće ima da gori
na jednoj strani ima dragovoljaca ustaša a na drugoj dobrovoljaca ravnogoraca. iz vlastitog iskustva znamo da primirje ne važi i da neće važit najmanje još tri godine.
Pa Ukrajinci imaju pravo na podrucju cijele svoje teritorije rade sta hoce. Bilo koja druga drzava koja se tome usprotivi moze se komotno nazvati agresorom...
treci svjetski, samo nam nisu rekli jos.
3 svjetski rat je poceo kada je srusen WTC , od tada muslimani i arapske zemlje na istoku ne znaju za mir , a ovo sada u Ukrajini , to je samo nastavak price..
Pa šta će ljudi da iskoriste još ovih 48 sati do prekida vatre. Imaju viška naoružanja, pa ko vele šteta je da propadne. :)