Izrael poručio SAD-u
0
"Nastavljamo s izgradnjom naselja"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahhaha,kakvi su ovi shabani na slici,cuj muslimani ne mogu da prismrde izraelu..nikako ovi najskolovaniji na svetu,sa najvisim finanskim,inaucnim aparatom a ovde budale jos prde o zakonima iz 7 veka,i ...nauka pobedjuje a u toj prici su i hindusi daleko ispred islamskih drzava usvari islamske drzave,su u rangu nekih sredjovekovnih satrapija,gomila retardiranog stanovnistva pogledajte primer pakistana i indije,indija u svakom pogledu u vreme odcepljenja donja,a sad indija u svemu napredovala,jos i demokratska zemlja pakistan go idiotluk,,problem je u vasoj veri
Pa dovoljno je jasno ako se kaze Izrael da se zna da se radi o Fasistickoj tvorenivini zasnovanoj na Holocashu, samo blizi se dan kad ih ni sve satelitske zemlje (koje moraj da postuju Holocash) nece moci da spasu.Od svih Zidova treba postivati samo Semite a ovi ostali nek idu u pm (nek se vrate odakle su i dosli.Bog!
ničija nije do zore sjala, cionistička bagra.... samo sekirate amere....