Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pametne kamiondžije, ne žele da umru iznenada
Protesti od Kanade do Australije preko Srbije i Austrije. Jedino krezavi SDA talliban poturcheni sedi kod kuće - sisa nargilu i pije srpsko pivo.
Opusti se Hasimaga. Previse se svega nakupilo gnjeva i tuge. Valjda te neki Bosnjo preso ., pa ne mozes zaboravit.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nešto opasno smrdi Jer nije korona toliko opasna kolikom silom hoce da vakcinisu narod pa sve je veci pritisak da se i djeca obiljeze vakcinom.
Jao, niko se ne pridržava mjera sad u Kanadi, svi će da pomru od omikrona i omikronovog sina :)
Vladini agenti i plaćenici diskredituju proteste, a mediji su tu da bacaju spin na incindente tipa paljevina, skrnavljenje spomenika, javna golotinja. Uvijek bilo i biće lažova i mutikaša. Bitno je znati prepoznati propagandu.
White trash . You can't believe . Ugh.
Kao prvo ne protestuju zbog njihive vakcinacije nego podizanje svih korona mjera za sve kanadjane. Kao drugo 130 hiljada kamiona je u otawi sok desetine hiljada drugih kamiona blokira sve glavne gradove svih provincija plus glavni granicni prelaz izmedju kanad i sad ispod kalgarija. Mainstream media pokusavaju zataskati sta se desava. Pratite neovisne novinare i ove sto se javljaju da lica mjesta. Klix daje pogresne informacije!
dosli dugovi na naplatu.usa,can,fra,gb,ch 100% bdp duzni deu 80% bdp.Jedini izlaz je masovno reketiranje moras kupit vakcinu i to min 85% ljudi.Zestoko se isfurali kad su im se rusi posrali na profitnu marginu isto ko englezi oni nudili astru za 4$ umjesto 10-15 € pfizer.pcr test kosta 0.25€ a prodaje se za 75€.Prvo se otimaju pare preko drzave/ poreza a onda od naroda i nisam anti vakser nego nedam da sa mnom zatvaraju taj krug prevare
Tuga, jad i čemer samo ću to da kažem, da se za slobodu moramo boriti i ovako postupati da bi nas neko čuo u današnjem vremenu kada nam je sve nadohvat ruke, sramota za moderno društvo, sramota šta smo sebi dopustili. NE VAKCINISANJU!!!
Pa milioni su na protestima trudo je gotov
Vazno je da si pobjegao Trudeau od "marginalne manjine"!
Protesti su širom svijeta ,mi to u BiH neznamo zato što živimo u medijskoj izolaciji.To su vam ti nezavisni mediji kao ovaj Tajkunski N1 koji svsko sat javlja 3000 zaraženih ,5000 zaraženih,.....,a nema recimo informacija da su recimo u Njemačkoj ,isto bili protesti ,i svakako će ih biti još ako se ne ukinu sve mjere,a vacinacija bude slobodan izbor
Na kraju ce na svijetu ostati samo masoni, kamiondžije i novak đoković.
stručnjaci
Kanada 1000 svijetlosnih godina ispred nas, ali ovdje protesta nema. Bisna je laboratorija gdje se testira ubijanje volje za protestom.
sta se bune, ako vozis pre brzo dobijes kaznu jer mozes nauditi nekom u saobracaju isto tako ti je sa virusom, ako nekom mozes nauditi trebas biti izolovan il kaznjen, vrlo jednostavno... al to je visa matematika za sofere ds povucu tu paralelu...
A jest Trudeau junačina, zavukao se u mišju rupu, a protestira nekoliko kamiondžija!
Najavljeno 5000 kamiona a došlo 80. A inače većina vozača kamiona je vakcinisano
Ne laprdaj botino