Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali niko ne komentarise da je jedan od njih ipak osudjen....da je bilo dima - bilo je, ali ocigledno je bilo i vatre.....
Sad ce ovi isfrustriani ovamo doci i raznijeti se usred ferhadije....
ALLAHU EKBER!!! JOŠ LAGUMĐIJU I OSTALE KOMUNISTE U ZATVOR!!!!
Hmm... Interesantni komentari... iskireno pomalo sam razocaran na pojedine... Kao prvo hvala Bogu za ovu fantasticnu novost... Ehh sad.. za sve domace izdajnike koji sebi uzimate za pravo da sudite cija je Bosna i ko\' ima pravo na nju... Jadni ste i ja vas iskreno zalim. Vi ste gamad nezahvalna ... Jer preko noci ste zaboravili ko\' vam je valjo kad je bilo najteze! Hrakk Puuuuuu..... Lahko je sad tipkati testature i iznositi svoja misljenja... a kad se krv za opstanak BiH i Islama u njoj lila... malo vas se da mozete reci ... Bio sam.. i dao sam sve od sebe 4 ljute godine.... Idete mi na k.....c Za Bosnu se prolila Egiptska, Jemenska, Alzirska, Pakistanska, Arapska, Sirijska i mnoga druga krv... i imaju zasluzeno mjesto u BiH za razliku od vas sto ste se preko noci isparili preko granice i sad se kur...e.
@AKADEMIK \"GENOCIDNA GOVNA TREBA ISKORIJENITI - ODMAH!!!\" A da ih ti pojedes, pa da ih tako iskorijenis?
@ BOSANAC koja si ti picka od covjeka fuj............. da te arapi brane, mrs u picku materinu!
treba im oduzeti drzavljanstvo i nek se jebu po alžiru. evo ja ih se odričem da me ne brane branicu se sam i od cetnika i od mundzosa poput njih. ako i izginem u roku od 2 minute i to je od Boga. samo nek me ovi alzirci ne brane. ALZIRCI NAPOLJE!!!!!!!!!!!!111
Dobro dosli na slobodu....Te ljude treba prihvatiti jer nam u buducnosti mogu opet zatrebati.....treba ocistiti genocidnu rep.mrsku od fasista i ubica.....dovesti u buducnosti jos ovakve brace jer se cetnicima gace tresu kad cuju samo rijec mudzahedin....bice bjezanije preko hladne drine akobogda insallah....
Da imamo imalo pravne države četnik Zlaja bi odgovarao za zlo koje je nepravedno učinio ovim jadnim ljudima, i pored svega i dalje čini ljudima poput Abu Hamze i njemu sličnih, koji su branili Bošnjake i Bosnu od onih koji je ne vole pa je razumljivo da se dižu na sav glas protiv ovih ljudi, to ne treba da čudi. Samo se iskreno nadam da če odgovarati pred Bogom (a hoće sigurno) i pred narodom kojem je učinio zulum.
Treba tuziti BiH, a Lagumdziju na dozivotnu robiju u Guantanamo
Osim toga, islamizam ako se pravilno definise i nije negativna stvar.
Trebalo bi tebe Zivko, kao govno komunjarsko, u Sjevernu Koreju lansirat. Pa onda seri tamo nekome ko je voljan da te slusa. Po vama je islamista ko god u dzamiju ide.
Sad ce jebati mater Lagumdziji. Eee Lagumdzija najebo bi ti se mame da si meni ovo napravio , jebem li ti mamu komunisticku.Sto ce u Bosni ovi Alzirci pita vrli pitac (glupan) neki - odgovor da jebu mater cetnicima i ustasama ( zvijeri u ljudskom obliku) koji su opet ,jebali mater Bosancima i koji nisu bili sposobni da se brane u onom momentu goloruki i nametnutim embargom od strane krscanskog UN-a i njegovih fasistickih clanica.
treba ih poslati u Republiku Srpsku da zive
Ako si nevini super, ako nisu crkli dabogda.