Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ocekivati od naroda na koji se i Bog dragi rasrdio?! Kamatari i spletkarosi koji su sve granice zla presli!
@tuzlak... i kaznice, obecano im je. Samo sto jos nije doslo vrijeme za to. Ali se priblizava.
@SanChy123 pa vi ćafiri nemate sabura i ne razumijete riječ iskušenje 🙂 Kako god nevjernici zaradjuju Džehenem, tako i vjernici moraju zaraditi Džennet. A Uzvišeni je rekao da ćemo biti iskušavani tako što ćemo gubiti živote i imetke! Vjeruj sve je zapisano i objavljeno i jasno ko dan.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ti njega balonom on tebe f 16 inteligentno
❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱❤️🇮🇱
Netanjahu je novi Hitler!!
Bravo pichke najvece na svijetu napadati kad ljudi spavaju to mogu samo cetalji i cionisti
Bravo!
izraelci svakog dana ubiju barem jedno palestinsko djete ciji je otac,deda odrastao na toj zemlji i onda mu je neko dosao i to sve oteo i jos te ubija....gdje je tu pravednost????? osudjujete li vi svi to???
Junaci veliki sto silu proved nad golorukim narodom. Treba takodjer ovdje vidjetu dvolicnost medjunarodne zajednice; Blage osude i gotovo nikakve sankcije za cioniste. S druge strane ako Palestinci i kamen bace, to se odmah osudjuje i rangira se kao krvolocan napad, na poredak i "civilizaciju"
Blize nam se svima kraj
Bijednici, jako su hrabri kada ih Ameri stite zato ubijaju neduzne CIVILE!!!!
Ovim zrakoplovima smo planirali bombardirati Srbiju. Šteta :(