Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad poginu mali palestinci,iracani, afganistanci,libijci, libanonci,to je ili borba protiv terorizma,il vojna greska,a kad pogine koji jevrej ili zapadnjak to je razlog da se neka muslimanska zemlja sravni sa zemljom,ali kao sto Jah rece Sve se vraca
strasno... ne dopustimo da se ovakve stvari desavaju djeci :(
ko o cemu, srbin o klanju
Najljepši je osjećaj kad oštrica mog handžara kolje grkljan cionističko-čifutske bebe, neprocjenjivo!
To je tačno ali ne vidim razlog zašto bi Srbi pucali na Jevreje kada je poznato da Srbi imaju dobar odnos sa Jevrejima?
@Zivko Klaun koji glumi intelektualca. Bijedo.
Vlasi nemaju ratnih heroje koji su se dokazali na frontu. Ali je zato pun Hag vlaha terorista. Zato me ne bi čudlo da je ovo djelo nekog vlaha teroriste.
Lejlice,ja nisam neki mozak,ali google zna sve,a sta je zenski mozak,klitoris i ono oko njega.
Zivko Josilo Ovo zadnje sto si napisao stoji. Ok sry ako sam ti fulao na ciju,ali i dalje stojim iza onoga sto sam gore napisao,a to je da generaliziras stvari u svim svojim komentarima osim u ovom zadnjem. Smetaju ti generalije kod drugih a ti ih isto nameces i propagiras svojim komentarima. Uostalom,i ne cudi me jer je velika vecina forumasa frustrirana necime i samo sjedi ispred compa i lijeci svoje frustracije tako da se re drugima i trpa ih u isti kos. Ja nemam vremena da se nadmecem ovoliko,samo s vremena na vrijeme ukucam cisto kad mi se ukaze trenutak slobodnog vremena. I dalje vjeruj da su Hrvati genocidni,Bosnje kako ih nazivas isto tako,to je tvoja stvar,ali nemoj misliti da ces uvjeriti nekoga tko je upoznatiji sa povijescu vise od tebe,jer ti stalno istices jednu stranu price bez druge,a smeta ti upravo to sto ti cinis.
Mora da je neki srbin ovo uradio, nema vecih fasista i rasista na planeti od srba, jevreji, bosnjaci, albanci, hrvati, romi, madjari, bugari , banatci, makedonci, turci, crnogorci, dalmatinci, slovenci, vlasi znaju dobro tko su srbi ZA SVA VREMENA ! A znamo svi da su srbi najveci placenici za pocinjenje svih atentata. Zao mi je ove jadne djece, koji ludjak moze pucati na dijete, osim srbina arkana i njegove brace !
Zbog cega vi srbi vec optuzujete muslimane za pocinjeno dobro djelo, pa sjetite se samo da i mi a i vi \"volimo\" jude kao i muslimani, mozda se neko iz naseg naroda konacno uzdigao i ucinio to, jer lazete i vi da vam nije dosta juda sto kroje i vode cjelu svjetsku prljavu politiku,
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
\'Koliko je meni poznato..\' ? Ti kao neki mozak je li? Fukaro.
Koliko je meni poznato Beograd je prvi poslao izvjestaj Hitleru da su rijesili Jevrejsko pitanje.
Neko je pukao kao dinja ovdje.
Kosovski Srbi dižu barikade po Francuskoj jer najviše vojnika u Euleksu su Francuzi. Sad javiše na vjestiuma da se ne može proći Champs-Elyse u parizu, na sred ceste barikade.
Kakvih barikada je bilo u Toulusu, šta lupetate? Ko diže barikade po Francuskoj?