Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idem ja ulicom neki dan kad pade biciklo pred mene, ja ljepo biciklo podignem da ga prislonim dolazi covjek i vice meni sto mi obori biciklo i udari me šakom. Poenta ne pomažite nikome 😂
ALLAHU AKBAR!
OVI SITI I SUNITI KO PRAVOSLAVLJE I KATOLICAZAM UDRI JEDNI NA DRUGE ZATO STO SVI MISLE DA SU UPRAVU
@MusstafaGaragic Nema bog nista sa budalama lave
vidi ovog kolikacki je
Muka mi je od tog terorizma
Interesantno jedan covjek napao zatvor!?!?!??!?!? Rambo, Cobra???????????
steven sigal ili pak chack norris....
Van Dame ili Dževad Poturak?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Arapasko proljece...svo zlo je odatle doslo....
Naoružani muškarac napao je zatvor u Bahreinu ubivši i ranivši nekoliko policajaca i oslobodivši 10 zatvorenika koji su osuđeni za terorizam. WTF ?! Pa je bio Steven Seagal ?! Ovo su vijesti za filma ili za malu djecu. U sta ode ovaj klix.... pravi naziv portala imate.. KLIX !
Politički zatvorenici u Bahreinskom zatvoru ! 20 000 NVo u BiH na paratima. BiH jedino valja što više nema takvih zatvorenika, i nisu u zatvoru ko ALija osamdesetih nego SVI ODREDA A I NJIHOVA DJECA NAKON NJIH NA VLASTI !! A kriminalci u BIH ? Pa gledasmo krajem prošle godine: TUŽIOCI; minsitri policije, SUDIJE !, ministri Trezora itd !! MAšala ! KO nam je kriv ??? Visoki PRedstavnik on nam ih bira !! :)))
allahu snackbar
irbetim se
aman jarabi, ja sranjja u bahreinu
Izrael od Nila do Eufrata.