Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krepavaće tvoja familija...oguljene kože i ostavljeni na suncu.smrdljivi mrtvi baš kao što ti smrdiš dok si živ.
@@stmarine da bog da ti najmiliji u zivotu krepavali pred tvojim ocima a ti im ne mogo pomoc. Pravi Bosanci su uz Ameriku. Vi koji ste protiv amerikanaca zamolio bih vas da se medjusobno ne posutamo. Vjeruj da nam nije toliki problem ni srpski i hrvatski separatizam koliko vas vjerski fanatizam. Pun nam je vas kurrac, VI i vas SERIC ste unistili Bosnu. Nisam uopce Hravt ili Srbin ali hostaplerima tvog tipa @stmarine je mjesto bas onako kako je bilo predvidejno u Bay.
A nama pričaju kako su bosanski muslimani drukčiji, pametniji i bolji od ostalih D:
Ti imaš progresa a progres ti se povećava sa svakim američkim ghovnetom kojeg si pojeo.majku li ti yebem usta uhljebio si se u americi,samo klimaš glavom i kad ti yebu rođenu mater klimaš glavom i usuđuješ se nekome reći da je glup.fuj!!!! svinjo!!!
Jes\'te vi ljudi glupi. Zbog vas i vasih \"stavova\" Bosna i nema progresa.
Najbitnije od svega je da žene svršavaju kad vide Obamu,još je bitniji njegov ultra moderni kez od uha do uha,a još je bitnija njegova Michelle sa relativno dobrim tamnim nogama,njegova kopilad što se isto tako krevelje kao i on,bitna je i Nobelova nagrada od koje će svojoj supruzi on kupiti zlatnu wc školjku na kojoj će ona trrrrrrrr prdit gadno i uznemiravajuće.......bitno je da je on prvi tamnoputi predsjednik USA u povjesti(yebote).......iskasapljena iračka djeca,proliveni mozgovi i na trotoarima izmotana crijeva,krv koja teče u potocima je gotovo ne bitna.Yebem im majku protestantsko,židovsko imperijalističku!
Licemjerno, crncugo genocidna....
da će SAD \"stati uz Iračane\". pa nisam cuo za teeroristicke akcije prije dolazka SAD ???
podignes kamen - obama j... vas vise obama