Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"... a najjači udari izvedeni su prije jutarnjeg namaza" Pametnom dosta...
eto.. Sarajevo=Gaza..vasoj gluposti nema nekog kraja..ni pocetka..uvijek je na visokom stepenu.
Ima i jačih stvari. Na jednoj strani podrška Palestini protiv Usraela a na drugoj podrška Ukrajincima protiv Rusa. Na jednoj strani mrziš amera iz dna duše (PALESTINA) a na drugoj ih obožavaš (UKRAJINA). Napominjem da isti ljudi komentarišu i kako da ih ne smatraš debilima. Mogu samo reći Ameri gazite sve redom jer treba.
oni su okrenuli pricu (cionisti) da je sve prijetnja i oni sve ruse, sve je opasno sto ima veze sa gazom, terorizam provode na oci cijelog svijeta, nisu dzaba proklet narod.
Proklet narod i onaj koji će goriti u Džehennemu aBd.
#GAU8 NE POSTOJI ĐDEHENNEM , SAMO ĐŽEHENNEM
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A hajvan igra golf.
Pobuna protiv tirana je pokornost Bogu.
Posti jednu sedmicu, idi na teraviju tu sedmicu, klanjaj svaki vakat te sedmice i onda se javi. Poz
Milan Tarot, jesi li to ti? "Uzmi dvoje jaja iz frižidera, operi ih mlakom vodom, kucni tri puta jedno od drugo i razbij ih sebi od glavu. Onda ćeš pronaći odgovore." :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rekao Zlaja: "Postavljajte bilo kakve članke, samo da se skrene pažnja s domaćih problema."