Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, posto je kr.staski terorista, onda se ovo ne proglasava teroristickim cinom... Teror rezervisan samo za mus.limane, iako ga oni trpe na svojoj kozi i u ovom trenutku u Siriji, Burmi, Afganistanu, Ceceniji,...
zanimljivo je da niti jedan komentator mus.li.man nije ni pokusao procitati a kamo li spoznati definicjuj terorizma i shodno vjeri koja ih pravi umno sapranim nalaze za shodno da imaju stav o necemu o cemu nemaju ni trun znanja i da ovaj momak jeste umno poremeceni ubica, a 99,9 % terori.stickih napada na planeti trenutno vrse islams.ki tero.risti (promovisu isla.m kroz zastrasujuce nasilje)
SADA SE SVE ZNA ALI USRANA AMERIKA I HIZRAELJ TVREDE DA JE TO IRAN ILI HEZBOLAH URADIO, ETO TO VAM JE TAJ RASIZAM I NACIONALIZAM PROTIV NAS MUSLIMANA ALI NAM NISTA NE MOGU KRAJ JE NJIMA USKORO.
Budalaa @Alfa Piši kako govoriš, čitaj kako piše.
Hriscanski terorista ko srbin Andrej Brevik i ostala kompanija ! Da je ovaj ludak Musliman i da je Arap porijeklom odmah bi ga okarakterisali ko teroristu, a nema vecih terorista od srba hriscana !
De ba komentatori hebala vas nacionalnost odnosno religioznost i fakat je da je momak bez obzira sto ima doktorsku disertaciju puko ko prezrio sipak i bez obzira koje je vjere ili nacije pocinio je neoprostiv zlocin nad nevinim gradjanima...i sto je najgore uz posjedovanje ogromnog arsenala raznog naoruzanja fakat je da je kao osvjedoceni cudak ili nerd municiju slobodno narucivao preko interneta... ...i josh jedna stvar nisam ljubitelj komunizma ali samo malo poredjenje u Titovo vrijeme u Yugi bilo je dozvoljeno imati odredjene vrste naoruzanja sa dozvolom od nadleznih vlasti ali niko plahe ili prijeke cudne naravi nije mogao dobiti tu dozvolu (bez obzira na uticajnu rodbinu ili prijateleje) za kupovinu ili posjedovanje (oruzni list) bilo kakvog naoruzanja jer se strogo provjeravalo ko je ko, kakav je ko naravi i cemu je neko bio sklon...
KRSCANSKI TERORIZAM opet jase...
Napadac znaci, a da je kojim slucajem bio pripadnik Islamske vjeroispovjesti onda bi bilo terorista! Ovako vec sutra neci niko pricati o tome a za par dana niko se nece vise sjecati!
Aaaa, sta sad? Nema price o terorizmu. Covjek ne ubi nijednu osobu, postade simbol \"ISLAMSKOG\" terorizma, a ovakva budala ubi 14 ili 12 osoba, kako koji medij javlja, ma ni pomena o terorizmu, a kamoli jos krscanskom terorizmu. Koliko je nestalo ljudskosti, Boze dragi!!! Bosna, Cecenija, Kasmir, Afganistan, Sirija, Burma, Kina, Irak?!? Svijete? A sad ce polako disslike-ovi, zato sto sam ja mozda nekakav nepostojeci \"vehabija\". FUJ
Teroristički napad? Ne, prvo sačekajmo da vidimo ima li kakve veze sa islamom..
Luđak.
De ba Alfa odjebaus!!!
LuDJak.
Ludžak.