Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci kazete da je municiju i oružje pronio kroz skener prtljaga na Aljasci, kroz svo osiguranje na aerodromu, onda kroz skenere u Americi i njihovo osiguranje te da je tako neometano otišao u wc i sve to fino navukao na sebe i napunio spremnike bez da iko ista primjeti? Kako Komsic kaže, ma Hajte molim vas.
Zar se ne bi ovo sad trebalo okarakterisati kao: hriscanski terorista!? S obzirom da je svaki ludak koji nesto napravi - islamski terostista,koji obavezno ostavi licnu kartu na mjestu zlocina! 😀😀😀 Ali ne,ovo ratni veteran,jadnik,koji je toboze poludio u ratu. Sta ces,momku se skupilo,pa je morao negdje ispucati visak energije,treba ga razumjeti..
Terorizam nema ni vjeru ni naciju !
Veteran sa godinom iskustva. Sta sam onda ja? Marsal u penziji??
Pa kad ti vlada kontroliše um što pobi nevine ljude, što nisi uletio u pentagon i tamo puc'o... Što ovi ljudi kad 'vako odvale vazda po nevinim pored toliko vojno-politickih.............. ko oni po francuskoj sto one ljude pobise... Sve i jedan na civile... A kao napadas ih zato sto su vojno angazovani...
Esteban mi lici uglavnom na raju iz carsije koju sam sreo prije par dana prolazeci kroz SA..
I cuj 26-godišnji veteran sluzio vojsku od 2010. do 2011...i mi imamo naziv za takve,zovemo ih gusteri!
Koliko god da je decko bio hladnokrvan nije koliko klixovci hladnokrvno i do zadnjeg slova prepisuju ove zadane textove,znaci novinarcici danas ubijaju koliko su nesposobni i sterilni!
Da je musiman odmah bi bio teroristicki napad. Ovako je samo pomahnitali ubojica. FUJ
Koji glup naslov. Pa očigledan terorizam, hebem vam majku sotonsku. Samo muslimani pripisujete zločine i ružna djela. Bože osvijesti ove tupane, daj im malo soli u glavu, nek barem imaju mikrogram moždane mase.
muslimanima*
Kakav veteran kakve pickhe materne
Ma dajte molim vas kakav terorizam, pa ne može esteban biti terorista.
PRAVOSLAVNI TERORISTA
stizu vas one suze majki i oceva uplakanih za svojom nevinom unbijenom djecom..samo mi zao sto opet neduzan narod gine da moze kako u senat uci pa tu da se poigra...
"Osumnjičeni napadač je navodno kazao kako vjeruje da vlada kontroliše njegov um te da ga je natjerala da gleda videe islamista, prenosi BBC." Googlajte MK Ultra i sve ce vam biti jasno.