Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno, nije terorista.
zasto bi bio ne kontam pa nije bosnjo
@Obdareni a kako da kontas kad si glup ko racku
Gdje je ona konjina i otkos od jucer eto vam vaseg krscanskog teroriste, a da oni su troprsti debili.
U Afganistanu,Siriji i Iraku ubili su do sad preko 10 miliona ljudi pa ih medije opet nazivaju oslobodiocima. Neka malo oslobađaju i svoju avliju ,što oni ne oslobode ,oslobodiće poplave,požari,zemljotresi itd... aBd
Nađi sebi ženu za jednu noć na ==> www.Arliass.cf
Jos malo pa ce bolesnici ushiti "muslimanske teroriste", ako vec i nisu.
Lakija je prenijelo.
demobilisani borac.. 28 godina :)
zar treba motiv tamo se pucaju iz dosade
daj da sad cujem Trumpa kako kaze da su europski imigranti najopasniji i samo donose najstraznije zlocine, zato treba zabraniti bjelcima da udju u tu zemlju. Smrdjlivi fasista...
Hvala Bogu pa nije bio musliman.
Sta da je musliman, sta onda. Kakve ti veze imas i da je musliman. Ah da pa to je vas jedini identitet, zato ga toliko i branite u zato vas toliko pogadja.
Da ste malo manje slali vojnike da razaraju druge drzave ne biste imali ovoliki broj ptspijevaca. Da stvar bude jos gora, za koju godinu cete imati jos vise ovakvih slucajeva.
vi ste ga obučili a zakon mu dao oružje znači hebite se Ameri