Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh, cim nije Mehmed il Ahmed ond je vjerojatno neki " psihicki oboljeli pojedinac" koji je u " ocaju puco" da bi " stitio" " krscansko- jevrejksu kulturu". U protivnom, ne na da bi samo ime objavili vec bi i neki pasos " nasli". Jel tako il jel tako?
ma nije bitno jel zdrav ili bolestan ili koje je vjere. svakog ko to ubina neduzne treba javno muciti kao primjer drugima. po mogucnosti policija treba mi sacuvati zivot prilikom hapsenja pa da ga moze sud osuditi na javno mucenje.
@zmajevo srce To o cemu ti pricas nije vjera vec brainwash. I ti to vrlo dobro znas...
@Exigne. @zmajevosrce. Poštovana, iako sam jasno dao odrednicu da sa ne miješaju pojmovi religija i vjera, u svom agresivnom pristupu, upravo to radiš. Ako se vi u svojoj religijskoj skupini volite tako što vas neko primorava na to, ja se necu mijesati. Samo, to nije vjera, nego fašizam, što i svaka religija, u osnovi, jeste
Koji marketing policije u USA..cijeli svijet treba znati kako prolaze napadači koji javno pucaju.
Ovo marketing policije u USA ?
Toronto, divan grad.
Ovo je neka teška budala ili je musliman :)
Krscani imaju psiho oboljele a muslimani politicku ideologiju. Sto znaci ili je krscanska budala ili je muslimanski terorista.
@KulinBan1189B. Ili i jedni i drugi imaju budale koje se uspjesno kriju iza krscanstva i politicke ideologije
Ili je MOSAD-ov ili CIA-in plaćenik 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zar je počelo i u Kanadi?
Čim nisu rekli odmah teroristički napad, onda je napadač zapadnjak...
vec nekoliko mjeseci teroristicki napadi muslimana po zapadnim zemljama su strogo cuvana tajna..objevljuje se samo ono sto se mora...odnosno ne moze sakriti...sto se mene tice u kanadu treba naseliti jos vise musliamana..i to po mogucnosti iz alkaide i idila....volio bi svaki dan da gledam kako pale kanadu,englesku,francusku,ameriku,njemacku,dansku,svecku....
Napadac se zove Faisal Hussain, migrant sa bliskog istoka
Dvije osobe su ubijene Klixe...