Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MERHAMETLI ISLAM
Manite se KLIXA. Najbolja web stranica za vijesti je od RTRS-a ... pa tamo nema lose vjesti, ako i ima one su iz Federacije. Znači u RS-u je raj, poticaji podjeljeni, plate svi dobili, penzije povecane ... mora se reci respekt za kontrolu.
Ako se desi jedan napad, uvijek ih bude jos 5 u svijetu. Cudno
Da nije mozda posjecivao Srbiju ? Mislim, opcepoznato je da su oni najveci izvoznik terorista, citaj traktorista. Dojila ih Dusanka Majkic !
Postoje delovi Osla gde zive Arapi, Turci...jednom recju muslimani u koje niko ne zalazi, cak i pravi norvezani izbegavaju te delove grada. Jasno je zasto je Breivik uradio to sto je uradio, jer ne zeli islamizaciju njegove drzave!!!
@ShoneVotajuv Koga je Breivik ubio? Breivika je bilo qra... ko je i sta je sa druge strane nisana, a ti u svojoj glavi opravdavaj sta je i zasto je neko nekog muslimana ubio.
Malo se inforimisi o Breiviku, kad ga vec spominjes, pa ces procitati da je u Africi upoznao Serva, koji ga je nafilovao. Ostalo je historija.
Evo citam norveške portale...čak nije medju udarnim vijestima...mladi zaposlenik se malo naljutio na kolege, pa je jednog ujeo a druge ubadao viljuškom!!! Drugim riječima nemojte nas više trovati poluistinitim vijestima...vidite li gdje živimo???
Hranimo se terorizmom i negativnim vijestima......ima li išta pozitivno u svijetu da se dešava i da o tome pišete......
@SjaigaBa onda se moramo tornjati sa Klix-a 😂😂😂😂😂😂😂
@SajsigaBa eee na tome se ne kupe komentari ... sta ce zatucani nacionalisti komentarisati, cim ce se danas nasladiti ... odoh na pornhub tamo se ne mogu nasikirati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vratiti smrtnu presudu, i ubijati ih jedno 10 godina postepeno, baš kao neke psihopate!!
hmmmmmmm.........sta reci..............nije dobro
naravno....sest po litar :)