Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protjerajte te retarde iz zemlje, srusite naselje i napravite parking.Drugu soluciju nemate.Zemlja koja im je ponudila sve mogucnosti, da nastave svoj zivot a oni su pljunili na to sve..Gamad fuj!
Hahahahahahaha U ove scenarije mogu vjerovati samo djeca i prasojebi krstojebci. Tacno vrijedja ljudsku inteligenciju. Trebas biti glup ko vlah. Ja dajem 500KM ko mi donese dokaz da je bio teror act.
@MusstafaGaragic Priznaj da te pogodilo to što si prasojebac pa si napisao da sam glup. hhhh
Ovi kozojebi moraju da shvate da je Evropa nedodirljiva i da ce ona aktivirati odredjene mehanizme cim se osjeti dovoljno ugrozena. Evropa nece vjecno biti tolerantna. Prve zrtve ce biti nesekularni muslimani. Ako ovi iz Molenbeka mogu mirno da gledaju kako im komsije i rodjaci prave bombe i planiraju napade... onda nek budu spremni i za posljedice.
@MoraInoFIeksibiIan Nikog ti neces protjerati i niko tebe ne pita! Bosnjaci su super!
Vrsitao, uzvikivao Allahu Ekber... pa sve isti scenario jbt, de malo mijenjate, daj malo akcije... Samo mazu oci ljudima