Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li bi nase tzv \"uvrijede\" prestale i bili biste zadovoljni samo ako bi svi presli na islam? Izgleda da je tako!
Ne zanimaju vas pitanja? Dosta cinjenice ? OK blokirajte postove!
Cinjenice: UVRIJEDA su karikature NA ZAPADU. UVRIJEDA su mini suknja i kr.st/kr.iz U IS.LAM.SKIM ZEMLJAMA (kaznjivo cak i smr.cu!).
Nisu u skladu sa IZ?
IZMETSLAM=TERIRZAM, ISKENJAM IM SE NA MEKU I MEDINU NA ISTI NACIN KAO STO JE I HALAHOV POSRANIK MUHA-MED PEJGOVNER KENJAO NAKON HANDRENJA DEVETOGODISNJE AISE!
istina je da u KURANu se podrzava nasilje mene samo cudi zasto vam je , bosanskim muslimanima no ovim diskuijama, sladje arapskog govno od evropske torte ?
@ateist u Kur\'anu pise da kada nas napadnu trebamo da ih ub:ijamo i ko:lj:emo gdje god stignemo to je istina ali kada napadnu na nas ili nasu vjeru kao sto je to uradio ovaj jadni i cemerni danac... DOSLA JE ISTINA LAZ CE DOISTA NESTATI
Tobe Jarabi sta ovaj prica ?? Jesi ti normalan ?? HAHAHHAHA nikad nemoj pruzit ruku krscaninu niti zidovu...a dajjjj pa moras bit R E T A R D I R A N da bi to povjerovao !!! Fino pise...\" Ne mrzi drugu vjeru, postuj je\"...i onda dodje leveat i kaze ovaku glupost. Idi maloo googl search..naucit ce te nesto Jedino ako si pogresno protumacio. Ima odjeljak koji govori kako musliman treba da ratuje, \"Ako te neko uvrijedi imas pravo da mu vratis, ako mu oprostis Allah ce te nagraditi\" ..;)
Prolazniku: Brane ih zato što su to ista go_vna. Ateistu: Na barem 50 mjesta u Kur\'anu ima ajeta u stilu: Nemoj da ti kršćanin i židov budu prijatelji, nikad ne pruži ruku kršćeninu i židovu, napravi štetu kršćaninu i židovu i sl. Pročitaj, što kaže ovaj ispod tebe, ne ujeda Kur\'an. Prouči malo, recimo, termin KETMAN. Čisto da se uvjeriš da je to u osnovi dikriminatorska religija, poprilično slična nacizmu...
Sto ste vi kršćani opsjednuti toliko islamom, sta god da se desi krivite islam. Sto niko ne dovodi u vezu sa kršanstvom FRITZL-ov monstruozni čin nad vlastitom kcerkom. Kad to uradi neki kršćanin on ima svoje ime i prezime a ako je u pitanju Muhammedm ili Ahmed ili bilo ko sa Al.... odmah poletite blatiti islam...i sta se desi ...desi se to da 4 000 Nijemaca godisnje primi islam...jesam li upravu?
sto se vise bosanski muslimani okrecu relgigiji to je ne duge staze jaci status hrvata i srba u bosni
znaci da stvarno ima tamo dio ,koji prica da treba se boriti protiv nemuslimana .. izgleda da Islamu treba revizija da se uhvati sa savremenim drustvom ..
Najbolje da Kur\'an sam pročitaš, ne ujeda. Ja sam kao musliman pročitao Bibliju, čak je i posjedujem, ni ona ne ujeda. A evo ti i jedan interesantan link na tu temu: http://www.ahmadija.ba/dzihad/ISLAMSKI_ODGOVOR_NA_TERORIZAM_kor.doc
I ovi teroristi i ovi danci sve go vna isti srbi
muslimani treba da se odreknu terorizma i da prihvate tekovine zapadne civilizacije