Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba sada nama u swe poslati plave šljemove iz BiH.,Srbije, Albanije i sličnih visokorazvijenih zajednica.Da smire situaciju i još da se uzme koji EURO za platu
sve ih deportujte nek se obracunaju sa isilom
Napadac iz Uzbekistana napravio masakar u Stockholmu. Nije on iz Stockholma.
Trebamo i mi deportovat ustase i cetnike iz Bosne i Hercegovine pa da zivimo u miru i rahatluku i meraku.
pazi izbjegao iz uzbekistana u švedsku da podržava idil.
i radije će provesti život u švedskom zatvoru nego se vratiti u uzbekistan. sad ga treba deportvovati ali u uzbekistanski zatvor.
znaš šta, opravdavati zločin isto je kao i počiniti ga tako da svi vi koji nalazite razne izgovore za terorizam gadite mi se isto kao i teroristi.
muda mu odsječeni treba
Dokaz da je pored ovog majmuna saucesnik u napadu i svedska vlada koja ne zeli da deportuje idiote koji imaju ocigledne ekstremisticke stavove. Dovoljno je samo pretrazit historiju te osobe na Facebooku da vidite koga podrzavaju, kakve statuse dijele i tako dalje.
Jel ti citas tekst? Trazili su ga da ga deportuju ali im je pobjegao i nisu ga mogli naci.
Da, tesko naci Uzbekistanca u Svedskoj, bas ih ima na milione.