Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaferovićev kadar
Joj koliko su se jutros klixovci nadali da je u pitanju bijeli hetero muskarac anglo-saxonskog porijekla koji redovno ide u lokalnu protestantnu crkvu
Teeeekbiiiir
On je mushliiimmann to je jako bitno
Među žrtvama ovog napada je i srbin stradao. https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3317465-ovo-je-srbin-neven-koji-je-ubijen-u-maskaru-u-koloradu
Ubio se za reisa
Bosnjaci su Evropljani i bijelci tako da oni nikada nece ovakva shranja praviti.
Radikalni musliman a u gacama? Kome oni prodaju maglu.
Ubio je i momka od 23 godine porijeklom iz Srbije
Garant je njega ciljao jer je servin a ovi ostali kolateralna šteta.
Nije normalno da se lako moze legalno nabaviti brdo oruzja u SAD-u i pored redovnih masakra, napada itd. Njihov godisnji broj zrtava je kao da imaju konstantan lokalni ratni sukob. Strasno.
Nije normalna vjera u cije ime zivi ova gamad
Nije normalno da se lako moze legalno nabaviti brdo oruzja u SAD-u i pored redovnih masakra, napada itd. Njihov godisnji broj zrtava je kao da imaju konstantan lokalni ratni sukob. Strasno.
Smrad islamisticko teroristicki
Crni Ahmede kud baš ti?!
PosavinaRavna,je li čitaš šta kažem,ovo nema veze sa našim stvarima,ali kada čačka mečku hoću mu reći jer spominje HVO,nigdje veze,..ne mogu više šutiti,za naše se svako sranje zna,još su nas nepravedno i kaznili izlobiranim tzv. UZUP-om, a oni svoje pretvaraju u proslave,..oprosti ali dosta mi je šutnje,..jedna nas je šutnja koštala 50 godina,prevara i laži,e ovaj put dosta,..neće se na meni istresati nitko,..
Ode Tramp i ovi odma poceli po starom. Ako nastave ovako, brzo ce se Tramp vratiti
21 godina izgleda ko da ima 41 sta prdite
Mrcina radikalno teroristička.
Boulder Shooter Identified As Ahmad Al Aliwi Alissa A 21-Year-Old Trump-Hater And Alleged ISIS Sympathizer (Photos). Musliman, Ljubitelj ISIS-a i mrzitelj Trumpa. Ne zovu ga teroristom zato sto je sad Biden-ova adinistracija tepa muslimanima ali ih zato satire bombama. Jedna od zrtava je Srbin Neven Stanišić (23). Tako da klix-oci imaju razloga za slavlje.