Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurni ste da je samo osam?
Hebo vas imena koja mijenjaju kao odjecu - sta je s OTISCIMA i policijskim BAZAMA PODATAKA? Nesposobna policija.
Kontam da obijem banku , al da je kako javiti ovima iz IDILa , da preuzmu odgovornost. :/
...verovali ili ne muslimani u zatvorima sirom svijeta stvaraju armiju fanatika....a pritom ih jos te drzave oblace,hrane i pruzaju krov nad glavom....:)
Dobro je uhljupe vlaški, odmori !
@KosovoRepubljik ...inace kosovo je upravo cia baza za stvaranje takvih muslimanskih fanatika...postoje osnovane sumnje da se u bonstilu i sirom kosova takvi islamski fanatici obu8cavaju i stimulisu pomocu raznih droga....i naravno danonocnog citanja kurana....sa druge strane u bih paradzematima samo citaju kurane...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kada pustis ovakvog lika.............onda ga trebas i pratiti......veliki propust policije
pa sta ako ga pratis?...on ne smije otici u prodavnicu i kupiti noz?...ne smije sjesti za volan?
@LjiljanSerbBosnia zna se sta smije a zna se sta je sumnjivo ........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)