Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se, da li će ikada odgovarati oni što stvoriše ovu septičku jamu zvanu IDIL?!
@DepiliraniBakir Jebbo ti Alija mamu smdljivu.
@DepiliraniBakir Umro čiste duše, a vi umirete po zatvorima i brlozima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako to islamska država kaže da je neko "njihov vojnik"? Nazove neku policijsku stanicu na telefon i kaže " e ovaj je naš, objavite tako u medijma, malo smo u stisci sa finansijama pa štedimo bombe a dijelimo noževe"?
@AriaScorpio Pošalju faksom broj matrikule i kopiju rodnog lista sa dvije slike.
njihiv je cim kontakyira sa njima, oni ga ohrabre da urade bilo kakvu glupost. srecom pa su velikom vecin toliki kret3ni da nisu sposobni za veci belaj.
Eto nije musliman, samo se malo igra domunđosa... jah...
Bošnje u ekstazi...
Joj da ga se docepa Ramzan Kadirov Putinov ljubavnik:))
Joj a da ti procitas tekst prije nego sto kaknes na internetu?
I ovog idiota treba na isti nacin dokrajciti i zo bas na istom mjestu gdje napao tu neduznu zenu.sve dok se nebude vracalo istom mjerom ovim pokvarenim umovima nece zla okaniti
Moj dobri glupi Bosnjo odmah normalno za ovo okrivljuje Ameriku i Izrael. Nije kriv zaostali, bradati cecenski terorista, nego CIFUTI. Jeli tako dobri moji, posteni i pamecu uskraceni Bosnjani?
prno ker-teroristicki napad..
What about passport?
Moze li musliman na zapadu biti psihicki bolesnik? Izgleda da ne moze,moze biti samo terorista. Zasto nikad ne koriste u ovakvim slucajevima elektrosoker? Jer je ipak bio sa hladnim oruzljem,mogao se savladati bez problema! Cudno da nikad nije u interesu uhapsiti ovakvog covjeka i ispitati? Moras biti pravo glup da ti ovakve stvari ne budu bar malo cudne!!!
@Loading20 Procenat psihičkih bolesnika među muslimanima na zapadu je poprilično veliki.
Koristili su ali nisu elektrode dotakle tijelo....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Propaganda!
False Flag
Kakav vojnik? ,,Mesar,, .😑
Jesu ovo oni sto ih Francuzi brane od Asada?