Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je što sam bosanac kada vidim koliko glupih bosanaca ima
kad me piiitaaas koji sam stranac ponosno kazeeem da sam Bosanac. Znaš onu od Enesa?
nije Bosanac šiptar iz Makedonije.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Debilcina Nemate vi ni vjere ni nacije vi ste sorta sejtana
Trumpe srbine
Bajdene bošnjo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije procitao Kur'an vjerovatno da nikad terorista nebi bio. Bolje biti gey nego citati kuran.Vise paradi ponosa - manje dzamija = manje zla za sve nas.
U zemljama EU je u 2017.godini kršćani su počinili 4300 ubistava sa namjerom, ali ne zato sto im to vjera kaze i odgovarli su na sudu i izdrzavaju kaznu. ISLAM KAZE SLJEDECE Ko ubije jednog nevinog covjeka koji nikoga nije ubio, kao da je poubijao sve ljude na svijetu, a ko bude uzrok da se sacuva jedan ljudski zivot kao da je sacucao sve ljude na svijetu.
Boli me Sebastian.
A upozoravani su i od IZ BIH da se u nekoj dzamiji u Beču okupljaju radikalizirani Arapi i da vrbuju omladinu.
Kad procitam komentare primjetim da je mnogo terorista po komentarima, bez puške i bez mozga
Gdje je onaj komentator sa Klixa što kaže kako zbog emigranata ispaštaju pošteni bosanci i albanci
Sta se palite, ko garantuje da je ovo istina??
Sve je kriva SDA
Treba ga Noktaricom!
albanac! sljedeci terorista dolaz iz reda hrvata, posto oni vole svoju bracu albance :)
da je srbin sad vi svi pljuvali srpstvo, ali jer je siptar sad je kao obican kriminalac
Ovim zločinom se izasro i po nezavisnom Kosovu, po pravima albanaca u Makedoniji koja nisu mala, po stradanju muslimana kako na Kosovu, u Makedoniji tako i u Bosni jer ispada da se ovdje 1991. - 1999. ratovalo protiv islamskog terorizma sto apsolutno nije tačno! Hvala Kujtim što si se posro po svima nama i dao vjetar u krila radikalima na Balkanu!
Ko smo mi da nekome govorimo ko je i šta je. Najgluplji su mi komentari tipa on nije pravi vjernik. Očigledno je lik vjerovao u nešto. U šta je vjerovao, to je već druga priča..
Bosnjak iz Sjeverne Makedonije.
"Please close all mosques like in China: The same thing has to happen in Vienna and in Europe in view of the Islamist barbarism. Sorry ... but you have to!"