Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato australija sve azilante drzi na nekom otoku i malo koji. pogotovo ako je musliman. ima sansu da ude!Slicno je i u evropi i usa.Dizu se visoke ograde i u britaniji gdje su ustanovili da je broj muslimana skocio na 5,3%.Uglavnom, narednih godina ce se smanjivati procenti u korist budista i krscana!U narednih 30 godina mnogi ratovi ce se voditi zbog prenapucenosti, pogotovo u islamskim zemljama!
jel opet neko halal terorisanje
Jesu li muslimani, da kažemo da je terorizam, ili nisu, pa da kažemo da su neke budale?
Zar ima ovdje IKO da je sumljao u TERORIZAM! Dajte izmislite nesto malo bolje... Ovo poostaje DOSADNO... Npr. Ovamo kao da je RAT, a ni rijeci o tome: https://usa.liveuamap.com/
Jedan od uhicenih https://d2kmm3vx031a1h.cloudfront.net/oR4TSNRym3opIrDohGg9_AApedest8.jpg
Bgm crn je mora da je terorista
boze sacuvaj idiota.........a ja mislila coeku pozlilo ili srce ga safatalo a ono budala ispranog mozga
"Zašto su uvijek samo muslimani teroristi" je pitanje u rangu "zašto su Srbi najokrivljeniji za zločine u zadnjem ratu." Normalno da će muslimani bit jedini teroristi kad se jedini i raznose u ime vjere. Da se hindus raznese u ime Šive, to bi bio hinduski terorizam, ali hindusi to ne rade. Kraj priče.
@SharganovoUlje Otkud ti znaš zbog čega ko šta radi, jeebo te otac debilni?
@CDS: Da se neko s tekbirom zaleti na tebe, sigurno bi bio isto tako "sumnjičav". Svaka budala zna zašto to rade, ne rade zbog Snickersa sigurno. Ali nekima ugodnije pravit se blesav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerska motivacija + napad= vjerski motiviran terorizam Ne vidim u čemu je problem u ovoj jednadžbi.
@SharganovoUlje A ti znaš kome je šta motivacija? Mamu ti đikansku, nepismenu istamburam.
Postaju providni više, ako bude musliman onda je terorizam, ako pak nije onda su vjerovatno kočnice ''otkazale'' ili je bila loša brlja.
@BobRok providan je tebi mozak, okarakterisali su ovo vec kao teroristicki napad, sirok je to pojam i nije bitno jel musliman ili ne
@cemusveovo "ali da još ne mogu govoriti o terorizmu" kraj citata