Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozilom na ljude. Kako karakteristično...
Ovi komentari najbolje govore o vama. A glumili ste zrtve. Istina uvijek izadje na vidjelo. Uvijek.
"Ovo je što tražio - to dobio", kazala je glasnogovornica izraelske policija za Radio Israel.
Pa sta rade Palestini godinama sta drugo ocekuju? Podrska Palestini ( koja nije priznala Kosovo).
Jeli ovo novi trend među sunitima, kamionom u masu. Meni kao Bošnjaku je poražavajuće čitati komentare svojih sunarodnjaka koji na ovakvu vijest kažu: malo su ih, zaslužili su, to nisu uradili palestincinego cia itd... A već noćas kad izraelci krenu u odmazdu biće: jao, kako, zašto, jadni palestinci, budi se adolfe, sve ih potamani... E moji Bošnje, nikad pameti doći nećete. I zapamtite da će vas ova podrška raznim sunitskim ubicama i organizacijama koštati države BiH.
neko je shvatio
kako se hazari razbježaše kao ćetalji od jednog kamiončića..kako bi tek zdipili da je kakav naoružani odred poletio na njih...naučili smrdaljčići ubijat nevine ljude
Izraelska vojska bi za 7 dana porazila sve sunitske zemlje od Mauritanije do Katara. Takođe, Izrael ima više školovanih ljudi od cijelog sunitskog svijeta(tu traži problem).
Radosna vijest za dobre Bošnje, merhametlije, uvijek žedne krvi i ubijanja.
hahahaha dobar spin
Kontam da na dunjaluku su sve gori mehanićari i ne pregledaju kočnice ai tehnićki pregled to radi ofrlje pa zato ja vazda idem semiru on to fino pogleda diskove ulje i nemere kamijon da prokliza
Opet neki budista bez vozačke
Sve namjesteno, vise smijesno koliko je providno!!!
vidi se da ti je mozak dugo bio u perilici
a onda u sušari, pa onda na presi, pa ko kockica lego
J ebem li vam majku muslimansku!
@sabrijajebog kushhh pseto kacavendino cetaljsko ne laj...
izboscu te s kamiJonom.
Pa sta ste vi mislili da mozete terorizirati cijeli svijet i da vam se to nece vratiti?
“Jevreji govore: ”Allahova ruka je stisnuta!” Stisnute bile ruke njihove i prokleti bili zbog toga što govore! Ne, obje ruke Njegove su otvorene, On udjeljuje koliko hoće! A to što ti objavljuje Gospodar tvoj pojačaće kod mnogih od njih zabludu i nevjerovanje. Mi smo ubacili među njih neprijateljstvo i mržnju sve do Smaka svijeta. Kad god pokušaju potpaliti ratnu vatru, Allah je ugasi. Oni nastoje na Zemlji smutnju praviti, a Allah ne voli smutljivce.” (el-Ma’ida, 64.)
Srbi su najveci teroristi ovoga svijeta, genocidasi i na strani su onih koji genocid cine, ubijaju druge, sami komentari na ovu temu su jedan od dokaza.
@BiHeer pricao sam sa menadzmentom Pionirske doline i kazu da ce ti izgraditi posebnu sobu u majmunarniku tako da te braca nece uznemiravati i davat ce ti jednu bananu vise😂😂😂
ovakvi bolesnici i terorističke organizacije su najveći neprijatelj prije svih samim palestincima.