Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ne znate ko je ne objavljujte samo se glupirate
Kakav terorizam, hehe... klasični obračun bandi, karakterističan za ovaj švedski grad, konkretno za ovaj dio Geteborga. Somalija gang ! Izlazio sam nekoliko puta u ovaj pub i ne djeluje mi nešto strašno, (opušteno) međutim, kvart je na jako lošem glasu i često se dešavaju ubistva.
Pitajte vi Tuzilastvo BiH i SIPA-u jeli to obracun kriminalaca ili je terorizam, Ali prvo im morate reci imena ucesnika, jer oni po imenima to odredjuju,,jer to su pravi profesinalci..
Obracun krscanskih bandi!!!