Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek koji je pucao u policajca zove se Edward Archer. I uopšte nije Arapin već njihov, domaći crnac.
Pa nekq je sta fali Doadilo coeku
Ako pomislis da uradis nesto ovako nisi musliman. Bojim se pomalo zamisliti sta su ljudi u stanju uciniti. Nisam bas neki vjernik ali me vrijedja sto uopste pomisle da bi Bog ovo odobrio.Nema veze s razumom kao ni Islamom
@god Free Prijatelju ovo sto si napisao govori, kakav si vcovjek i koliko si pametan ;) Da imalo imas pameti koliko gluposti vjerovatno bi procito bar tri proste recenice o onome sto ne znas a ne gluposti valjao po ovakvim portalima! ;) Vidi se koliko si zatupljen televizijom, p avjerujes ono sto ti serviraju u taj isprani mozak! ;) Vise Je tvoj mozak ispran od mojih pantola! :)
Philadelphia - the city of brotherly love :-)