Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napad na moskovskom aerodromu izveo bombaš samoubica MUSLIMAN vjere terorizma i zaostalosti
Pa nece pljuvati po Kinezima i krenuti na Kinu i S.Koreju umjesto na Irak. I oni znaju gdje je mehko.
Restrict Muslims to their own airlines with separate terminals. End of problem
Ja nisam vidio da su se Moskovljani pretrgli od placa kada su po Sarajevu cetiri godine ginuli nevini ljudi i djeca.
ne mogu vjerovati da se netko veseli smrti nedužnih ljudi, vjerovatno i djece. Da je kojim slučajem neko blizak tebi odletio u zrak da li bi onda vikao Islam is dominate, patetično.
Taman kontam jos jedan dosadan dan, kad ono prelijepa vijest...35 vlasina mandrknulo...hohohoho.....ho hohoho...vise volim nego 500 maraka ovih nasih bosanskih..Allahami dragog...Insallah Islam will dominate...
To ba nekakav Sandžaklija pokušao da zapiša (markira) svou jazbinu kao i u Sarajevu. Ebiga neznaju oni drugačije do čakija, bomba i eksploziv.