Bombaš s Times Squarea
0
"Napad je osveta"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosna 2024 15.07.2010. u 00:10 ..nasi bosnjaci su uvjek na strani anti hriscanskoj i za dzihad.. nas vodja alija tj dzihad babo nas je tome naucio a njegova djeca vehabije sljede njegov put.. Da nisi malo obolio,\"srbine\" !!!
@tvrtko kotro... 15.07.2010. u 00:07 ajd da cujemo misljenje nasih bosnjaka, da HIN ne zovem drugacijim imenom... na cijoj su strani njihove simpatije. americkim ili ovog pakistanca. Moje licno misljenje je da si ti jedan obicni,primitivni,neobrazovani kreten !!!
..nasi bosnjaci su uvjek na strani anti hriscanskoj i za dzihad.. nas vodja alija tj dzihad babo nas je tome naucio a njegova djeca vehabije sljede njegov put..
..gdje je ovo amerikanac, ovo je pakistanac koji je dosao u ameriku ..
ajd da cujemo misljenje nasih bosnjaka, da HIN ne zovem drugacijim imenom... na cijoj su strani njihove simpatije. americkim ili ovog pakistanca.
Pa da rijesimo dva problema \"jednim udarcem\": posaljimo nase vehabije umjesto BiH trupa u Afganistan. Neka oni tamo odluce za koga ce se boriti. I vuk sit i ovce na broju (doduse mozda koja i zagine).
Da vas podsjetim, ako ste zaboravili, BiH šalje trupe kao ispomoć u Afgaaanistan, a ima puno što domaćih, sto stranih vahaaabii ja kojima se to jednako ne sviđa kao ni ovom bombaaašu iz vijesti. Loša kombinacija, zar ne?