Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da je Chikakoria u Kubwi tako nesigurna postala...
Nije bio offside, samo ka'em..
Eeh sta se sve u toj Africi desava mi pojma nemamo i mediji neizvjestavaju o tome. Nije nikome zanimljivo..Nisu nikome bitni. Kao sto nebi znali za Palestinu da s druge strane nije Izrael..Ima jos mnogo npr muslimanskih naroda i nacija koji pate decenijama i trpe torture po Aziji, Africi i sl..
A taman sam mu mislio poslati 5000€ da može podići nasljedstvo
Hahahhahahahahhahahahh
a to je taj sto mi je mailove slao
sranje u ruandi
E hebo te caca nepismena sta ima ruanda sa nigeriom??? Ruanda posle genocida i ratova pruzili ruke jedni drugima, dok kod nas jos usttaskocetnicki homosapiensi divljaju. MRS!
@LegitimniPromicitelj mlad si, pa ne kontaš stvar sa Ruandom, to je uzrečica