Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEL TO SA-X POCEO DA PISE NA MATERNJEM JEZIKU? J..o vam mater onaj koji vas nauci da skrabate i upotrebljavate PC NAZAD U PLANINU!!!
Pa vi niste u stanju ni dvije nacrtane ovce da prevedete preko mosta a ne da prevedete nesto sa Engleskog.. Motiv je objavljen i radi se o parnici koji je u b i c a izgubio na ovom sudu protiv Social Security. Nisu u b i j e n a dva policajca nego je u b i j e n cuvar u sudu i ranjen Marsal... Kakvi ste vi amateri..Samo nek se skraba, a ovo UPUCAN\' e ovo je najveci biser novokomponovanog jezika...Smijesni ste
Kada je ovo bilo? Ne pratim dnevne vijesti.
@Darwin a sta da ja tebi malo sekacu poyebem u paksu!!!!!!!
@al kaida ne pretjeruj molim te! Ovaj napadac je pripadnik ljudske rase a ne vehabijskog pokreta.
mi preuzimamo odgovornost za napad prije nego nas oni optuze!!!!!!