Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukobi hrišćana i muslimana u Nigeriji Agencije - 08.01.2011 god. DŽOS - Sedam muslimana, koji su se vraćali s vjenčanja, u. bijeno je u centralnoj Nigeriji kada ih je napala grupa mladih hrišćana, što to je izazvalo odmazdu u kojoj je još jedna osoba p. oginula, rekao je u subotu jedan lokalni zvaničnik. Hrišćanska omladina blokirala je u petak uveče drum koji povezuje nemirni grad Džos i susjedno selo, i kola s muslimanima našla su se u klopci, rekao je jedan član tamošnjeg islamskog vjerskog savjeta. Prema njegovim rječima, sedam ljudi je p. oginulo u napadu hrišćana, a samo jedan je preživeo. Kada su se vjesti o tome raširile, muslimani su krenuli u osvetu na ulicama Džosa, pa se vjeruje da je u tim incidentima p. oginula najmanje jedna osoba.
Odkud sad Tuarezi otmičari ? Mutno da ne može biti mutnije...
pa zašto se plitkopaćeničkomaloumnonepismenaidiotkinjo ne upitaš zaštro je to tako? zato što zapad sere po nekom desteljećima (nisu u pitanju samo muslimani nego cijela afrika) i očekuje da ga jednom ne počne ujedati za dupe...hajde ti malo glumi finu dobru evropljanjku i fino pokusaj sve informacije koje evropa i zapad serviraju takvim preživarima kao što si ti čiji je najveći domet Rihana i McDonald-s. nije ovo za tvoj mozak. kod tebe je čak mali mozak veći od velikog
Vise je smijesno komentirati vijesti iz islamskog svijeta: ubistva otmice.....svaki dan po nekoliko vijesti. Od Nigera do Filipina, gdje god Islam granici sa nekom drugom kulturom tu je i rat. Islam = ZLO !!!!!