Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neki siptar drzao zenu u Austriji zatocenu oko 300 dana u stanu, nije smjela izaci.
Saznala da joj je tata ce-tnik genocidas........pa pukla ....he-bi ga !!!!!!
Turkinja srpske vere
Turkinja....
\'NAJPOSJECAJNIJI\' ... \'KOZNA\' izgleda da si ti jaro nepismen...
hajd ba jos napisite da je muslimanka arapskog porijekla, pa da mogu mirno spavati....ili je neki krscanski terorista...
pa švabe i ostali dodite malo na balkan da uspostavljate red a sta se kod vas desava! niste u stanju ni svoju avliju drzati pod kontrolom majku vam fasisticku!
Svijet je izasao iz svih okvira normalnog i razumnog. Sve sto je dobro gazi se nogama ili jos gore, licemjerno se hvali i sluzi opet samo kao paravan za losa djela. Nisam suicidan, niposto, ali nekad znajuci da se to sve ne moze zaustaviti odnosno znajuci da ce vremenom samo gore postajati, volio bih jednostavno da mene nema, pa da ne moram ni slusati ni gledati sta u svijetu a pogotovo kod nas desava. Pa zar je toliko tesko drugome covjeku zeljeti dobro ? Pa zar je zelja da se drugom zlo dogodi jedina hrana koja nas moze zasititi ?
Ovo i jeste najposjećajniji portal u BiH , samo da se insan ismije kako valja.!! Jako ste nepismeni i to primjećujem po kozna koji put do sada.! Tuga i žalost.!! Ni Sarajevo nije više što je nekad bilo.!!