Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obadvije strane brutalno ubijaju i ne stede jedne druge kada imaju priliku. Medjutim arapski zlocini se karakterisu i osudjuju kao takvi, dok ovi drugi, dobrim dijelom budu zanemareni od svjetskih medija.
ako ce se palestinci osvetit za svakog ubijenog covjeka tokom proslih 60 god onda ce javreja nestat tamo!
Bitno da su Židovi redovito predstavljeni kao nosioci svjetske kulture i vječne žrtve zlih kršćana (redom katolika) i zlih muslimana, a svi koji ne podržavaju cioniste kao antisemiti. Kako američka propaganda objašnjava da još nisu prerasli krvnu osvetu? Pa u Albaniji toga više nema... Hoće li sad cionsitički okupatori uhititi 400 Židova kako bi pronašli ubojicu? Mislim da ne.
Nikad mira tamo. Da im dragi Allah pomogne
Sta god da se desi i kakvi god da su Zidovi ili Arapi, da hebe konj konja od Smrda nemogu gori biti!
zao mi je djece, al iskreno Cifuti su svjetski izrod a i bogami Arapi su stoka nevidjena! Bliski istok luda kuca...
Vi koji pozivate na ujedinjenje muslimana i pokolj židova, trebam vas podsjetit da je hilafet ponovo uspostavljen na teritoriju pod kontrolom Islamske Države Iraka i Šama. Zato uzmite putovnice, krenite put Sirije i Iraka, dajte prisegu Abu Bakru Al Bagdadiju i borite se na Allahovom putu. Mnoga braća iz Bosne i Sandžaka su već tamo. Pridružite se svojoj braći i branite kalifat od taguta, munafika i kjafira.
oko za oko zub za zub....nikome to nije donijelo sreću...
Izraelci se vazda svete Palestincima za svaku žrtvu jer to mogu jer su jači. Što se po istom principu tako ne svete Njemačkoj, koja je u stvari najviše njihovih ljudi pobila u najkraćem vremenu.
NISU DZABA PROKLETI OD ALLAHA
nisu oni teroristi oni su UBICE I ZLOČINCI ,
Debilizmom odgovorit na debilizam, pravo pametno
E ovako ista situacija je u Bosni, samo sto kod nas se ne ubija evo 20 godina nego jedni druge handrimo i zadnja smo rupa na svijetu..!
ma svi se porokajte kad ništa drugo i ne znate
Cijela situacija sve vise vuce na opravdanje za krvavi pohod! I onda nek mi netko kaze da su Izraelci napredniji od Palestinaca, nisu, samo su bolje naoruzani i financijski potkovani. Nazalost ovo nije nista novo od strane Izraela...