Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome smrtna kazna kada su ovi koji su pocinili zlocine vec sebi oduzeli zivot....treba sjesti za pregovaracki sto i na miru rijesiti probleme...a ne da docekamo da se talibani docepaju atomskog oruzja a onda kukala nam majka svima...
Podrzavam ovaj zako i kod nas bi se trebao uvesti
Tako treba, odma, na licu mjesta......
Smrtnu kaznu treba uvesti u svim drzavama. A posebno za one koji se kandiduju za vlast pa iskoriste povjerenje biraca, a za 4-8 godina se nenormalno obogate.
ili ne, hajmo mi kriminalce dati naucnicima. Mislim, naucnici testiraju sminku, nove medikamente i sta god sve na jadnim zivotinjama. Puni su nam zatvori ubica i silovatelja, hajmo na njima experimentisati a ne na zivotinjama. Tako ako si medu ovim monstrumskim divljacima, kazna "Citav zivot ce se na tebi experimentisati dok ne umres". Nauka napreduje i jednog smo monstruma manje isto.
smrtna kazna je najcvrsca ruka zakona, svako je treba podrzati... i daj klix ispravite greske bem mu, pa u ovako kratkom clanku niste u stanje biti ono sto uporno pokusavate da budete :)