Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada sam pročitao juče vest da su pažljivo gadjali civile u redu za hranu u Gazi i kao vojnici se uplašili gužve a političari na zapadu ćute ili čak to podržavaju onda sam pomislio da ne bi bilo šteta za čovečanstvo da neko baci na desetine atomskih bombi ili da nas pogode ogromni meteori. Neko treba u svetu da zaustavi i uništi Cioniste kao i njihove terorističke. Cionisti su srušili Kule bliznakinje i njihove strukture stoje iza skoro svih terorističkih napada.
Kada sam preživio 4 godine gadjanja civila u redu za hranu i hljeb od strane pravoslavnih servo ruskih fašista a oni i dalje propagiraju i pozivaju Bošnjake u nestanak.
Haj Mile, zatraži i ti pa orilo, gorilo
Koji su ovo uljezu das im mogucnost da ima gdje da zive oni ograde i kazu eh mi smo sad rusi ,nesto me podsjeca na ovaj nas Balkan
"regija" ne moze zatraziti zastitu. Pojedinci koji se predstavljaju kao predstavnici regije i misljenja te regije. Sad da li su stvarno to ili nisu. Da li stvarno ti stanovnici zele biti u rusiji ili ne je druga prica. Ovo je kao kad je fikret abdic u kladusi proglasio autonomiju na osnovu 100 glasova u zgradi doma kulture i potpisa ljudi koje su pitale "potpisi se ako si za mir". Poslije su to predstavili kao da je narod za to da se ostane u jugoslaviji.
Nista od svih ovih prica ko je koga i gdje dok narodu ne dogusti...Nema loseg naroda,bilo koje vjere bio,ali ima losih politicara koji gledaju samo svoje interese a ne interese naroda kome pripadaju.
EU je k od zajednice evo i ovi skontali
Status kandidata za pristup u EU??!!Sa milion problema.Ruskom prijetnjom,nekoliko regija gdje vlada pobuna i siromastvom,kao u Bijafri.Dok nas drze na “Leru” po tom pitanju.Kurvanjska politika iz Brisela.
Žali mu se i Laktaški vepar,ali slabo ima vajde.
Sutra ce i Milokrad isto traziti . Isti scenario vec vidjen.
Šta ćemo kad Sjeverna RS Zguzija zatraži rusku zaštitu. Šalji Barjaktare Erdogane
Istim stopama treba da krenu i Bosna, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija...
Sljedeći će zaštitu zaiskati ruska marioneta, potrčko i kujica Dodik Milorad.
SAO Gagauzija, SAO Transnistrija, SAO manji BH entitet, ... Deja vu. Dajte malo originalnosti.
Litvanija, Letonija, Estonija, Slovenija, Hrvatska, Bosna. Sve isti scenario razbijanja SSSR, SFRJ.
SAO Paolo
Gaga..!? Šta?
Dajguzija 😀
Oni su porijeklom iz turske. Zbrisali kao kršćani a sad bi tuđe da kradu. Radio sam da jednim. Rođen i odrastao u Moldaviji a nikad nije naučio moldavski/rumunski. Govori samo ruski i gaguziski. Naučio i engleski. Zatucan. Digao ruke od univerziteta zato što su očekivali da govori jezik zemlje u kojoj živi. Ništa ne priznaje osim što mu biblija kaže i samo pravi djecu. Totalno zaostao.
Za početak nek' im promijene ime iz Gagauzije u Naguzija nas patuljak 🤣🤣🤣