Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozel' koji dan na veresiju? Ne mora topli obrok :)
...očekivat je da herr rainer fon croatische sabor bude službeno-rotacijski dopraćen do alpske destinacije.
e tek sad mogu s` mirom zaspati...
Hvala dragom Alahu da je konacno pao snijeg na Alpama. Konacno jedna dobra vijest. Vec smo poceli da gubimo nadu. Konacno da i nama jednom sunce sine.
Fino me covjek zamolio, sto jes jes. I ja sam hodao po snijegu. S vjetrom u ledja. -18 :-) Brrrrr
Iz nekog razloga ne voli bogove :-) Grozan je tip. Zamisljam da je od onih sto im se znoje ruke od nervoze, blijedi, celavi i vjecno nezadovoljni i zajedljivi gnjavezi. Smio bih se kladiti da tako izgleda, a mozda i ne, ali je u svakom slucaju grozan. Kod vas je lijepi, pitomi brrrr, a kod mene divlji, strasni brrr. Totalno razliciti brrrr. Ali i ja volim zimu.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)