Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredno osisan, potkresani brkovi i odrzavana brada?!? Dobro sam, kako ste vi? 😂
@GirlfromIpanema to primjetih i ja, pogotovo podsisane brkove.
@Tiger Dobili IS-ovci inspiraciju gledajuci ''Homeland''.
ovaj izgleda bolje nakon 6god zatocenistva nego Bakir za 25 god vladavine.. E moj Svedo valja ti sad opet ustajat ujutro, ici na poso, placati racune
Nece se ovaj vise nikad ustajat rano, ovom ce drzava obezbjediti sve do kraja zivota za pretrpljenu bol, nije to bosna, a i da se mora ustajati to je Svedjanin, nije lijeni bosnjo sa klixa.
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
A šta je bilo sa ovim južnoafrikancem?
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate“! ( Kur´an, El-Bekare 154 )
Ode mu 6 godina zivota ni u sta. Dobro je idalje prosao, niti je likvidiran niti je proveo decenije u zarobljenistvu.
Nakon oslobođenja dobio je prsluk na poklon, kažu da je pravo bombastičan.
Ovaj covek nije svestan koliko je srecan, vrlo lako je mogao zavrsiti kao i masa drugih na video klipovima ekstremnih sajtova...
To su ba ste namjestena videa vrhunske holivudske produkcije, ako se imalo razumijes u video produkciju mozes to skontati, sve to je americka suplja kako bi se dizale tenzije isto ko sto je i ovdje sve suplja SDA kako nas mrze ovi ili oni kako bi se odrzao nacionalni naboj i kako bi oni odrzali vlast. Pogledaj malo kako se radi video produkcija i nauci malo o svjetlju i vidjet ces da je to sve holivud ;)
Mislim da ovo švedska nije platila manje od 50 miliona nečega (EUR, $, CHF...)
Ni jedne sjede dlake frajer nema, nije ovaj bio u nekom strogom zatocenistvu..:-)
Homeland
valja mu se sad asimilirati u švedskoj...
Jel mu ovo novija slika? Nebi se reklo da mu je bilo neudobno.
Brate Johane živ i zdrav bio. Nadam se da si vjeru promjenio i da novo poglavlje u tvom životu za tebe tek sada počinje. Eselamualejkum!
je brate sad će taj da ode pa se digne u zrak u nekoj đamiji .. insalah
Ako je musliman brat onda neće, a ako je nagraisao onda vjerovatno. Ja se nadam ovom prvom, a ti ovom drugom. Pseto jedno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)