Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA BECE STAROG PICARA SVIDJATI SE NJEGOVA LOVA KUJICE A NE OVAJ MRGA KOJEM JE MISIC DOWN
Kad ovako nešto pročitaš sjetiš se one poslovice koju si ponekad smatrao glupom ali svaki put iskaže se da je živa istina: "SVE SU ŽENE KURVE OSIM MAJKE"
CORNUTO
Jest joj srce slomio kada je cula da kara mladju, mozes misliti
Ovo je sve smiješno... Čuj sviđao joj se još dok je bila tinejdžerka, a sad je kao odrasla žena. Odrasla je u toj mjeri da samo želi pare.
Pa današnje žene bi se da izvineš handrile i sa mrtvacem ili majmunom samo neka imaju nafake od toga, neznam koji su gori? ovi patološki bolesni pedofili ili te sponzoruše za koje nemam riječi. Okreni situaciju pobro, bil ti ...... ženu 50 godina stariju od tebe? :)
Ne bih pobro da mi čitav dunjaluk da!
Pitam se da li bi ona, u slučaju da je napravila preljubu, morala plaćati alimentaciju i obeštećenje, narušavanje ugleda i kaljanje obraza, nabijanje rogova? Šta ove žene hoće, ravnopravnost ili ravnopravnost u situacijama kada njima odgovara? Kladim se da ona nije kuhala, prala prozore i klofala tepihe dok je on zarađivao milione, pa da je dužan sad da joj dA neku naknadu što se brinula o njemu i nije imala kad graditi karijeru. Uredu je raspoloviti imovinu i nastaviti se brinuti o djeci, ali ove milione će žbljoha pokupiti sigurno.