Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahahah do neki dan prijetila krava da ce ih izbaciti, da ce ovo, da ce ono a sada kad su je dosao trenutak...........isto kamatar bez muda ahahahhahahahah Sad je vrijeme da i mi kao i citava Europa pazljivo gledamo kako niko Grcima nista ne moze i da cekamo nas red da im kazemo da ga duvaju.......
A kad i gdje je Merke to navodno rekla??? De mi pokazi CLANSK, odnosno daj mi LINK da procitam!!!
Mogu mislit prijedloga, ko moj jaran birvaktile curi u Njemačkoj preko mirc-a što je upoznao: ,,pošalji ti meni jednu sitnicu-100 maraka i plejstejšn''
sama činjenica da je razgovarao s putinom vrijedi pedesetak milijardi eura :-))))) ... a kakav šah zadadoše grci europljanima (i intelektualcima)
Grci su nesposobne lijenčine. Imaju 6000 otoka i 280 dana sunca na Mediteranu i opet su spali na toliki minus. Zaslužuju sve što ih je snašlo.
Samo gazi Angela...
Dosta vise ovih kontradiktornih zbunjujucih vijesti. Ne moze sad da obavlja telefonske razgovore sa Merkel i da se okrece Njemackoj kad je vec telefonski razgovarao sa Putinom i okrenuo se Rusiji. Nije Cipras suncokret. I sta vam je ovo "ts"? Ne pise se tsitsiban nego ciciban :-) Vratite nam nase slovo "c".
E sad na koljena..
To, tvoja mamica voli biti na koljenima?
na kraju će se sve izgladiti i nastavlja se po starom........grčka i dalje tone bez reformi, evorpa je zadužila sza jos par milijardi.....taman do naredne godine pa hajd opet u kolo.
merkel se okrenla bosni