Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi šovinisti su oružje u rukama USA! Juga, Arapi, Ukrajina, Talibani itd itd
BOJKOT HRVATSKIM PROIZVODIMA, SAMO BOSANSKO, SAMO DOMAĆE
Debil jadan na svakom clanku pokusava afirmirat ljude,neka bori se.Ali ko ce bojkotirat krašotice,franck kavu,bajaderu...???Drzi se rahat lokuma i tisina
@ante- onaj osjecaj kad stojis do pola noci u redovima po hercegovini da bi glasao na hrvatskim izborima,a onda ti ti isti hrvati zabiju noz u ledja. e glu.pane moj hercegovacki.... BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
isto rade i ovde , pozivaju se na patriotizam a ustvari ruše državu
Национализам је једно велико зло
Pise na googletu "nacionalizam je nacin da se lakovjernim budalama izbije zadnja para iz dzepa zloupotrebom njihovih osjecanja prema drzavi/narodu iz kojeg poticu"
ili što bi rekao jedan jako pametan čovjek : čuvajte bratstrvo i jedinstvo kao zjenicu oka svog