Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet vam je bolje nego nama sa Bakirom, Sebijom i SDA...
a jest ih krenulo aman jarabi
Opet sirotinja najeba
Stize i Hoseee Jozeee,nahjebali ste!
Nakon Irme, preplašeni stanovnici karipskih ostrva očekuju uragan Jose Jes vala , sve do i jedna Irma koju ja poznajem je poput uragana bilo u krevetu , bilo van kreveta . A Kata ...... da unisti Irmu sve bi dala :DDDDDD . Mali Jozo , podmukli ljigavac ......, uvijek bio .
Sve neka "nasa" imena, prvo Irma, sad jose (sejo)...sta je slijedece ibrahim?
ko nadijeva imena ovim olujama????
sve po sirotinji uvojek i svugdje... guzonje su sebe obezbjedili... onaj zutov htjeo 3 svjetski al nema.. Bozja ruka se spustila da se o sebi zaBavi...zao mi sirotinje samo
Ima li jose green card ili ce mu izgraditi zid
Ajd bar ovoga nema kod nas. Zao mi je tih ljudi, ne zive oni nista bolje od nas, a hoce ih stalno i neke oluje...