Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj blagi teleći pogled sve govori
Nije to gaf, ona je jednostavno nepismena i ograničena!
Razmisljajmo pozitivno... djevojka nema mozga, ali zato ima dobre CICE... :)) da prosti ko cita... :)))
Prije svega Australija ima preko 200 razlicih religija.Vrijedjanje na vjerskoj i nacionalnoj osnovi je strogo kaznjivo.Ovo sto je ona izjavljivala je pokazalo da nije za politicara, a kamo li za poslanika senata. Autralski mediji i javnost su jaki i oboritce svakog ko se kosi sa njihovim razmisljanjima i uvjerenjima, svi su jednaki pred zakonom i svi ga moraju postovati.Politicari su tolerantni, znaju kad treba poloziti ,, oruzje" i odstupiti.
Cega se pametan stidi, budala se dici.
Hahahah , kao da je neko drzao zatvorenu od rodjena u nekoj rupi i izbacio je sad vani pa 's neba pa u rebra' lupa.Al nisu ni ovi nasi politicari nista inteligentniji :)
Nek ste je svi nasli napadati; ali ona je u vrhuncu svoje gluposti pogodila istinu! Onu koju su vas isprogramirali da je zaboravite. ISLAM JESTE DRZAVA! Islam je vjera, zakon, nacin zivota, drzava. Islam je bio drzava 1300 godina i Islam ce opet biti drzava.
"hranom halal kvaliteta finansira se terorizam" i "kupovanjem coca-cole finansirate Izrael" Sve ce smislit samo da bi narode ove divne planete zavadili. Al necete nikad uspjet do kraja, jer jos ima nas pravih ljudi.
PAČAGLU!!!
da ne kazemo da je glupaca :)
Je li ista uspjela pogodit?
Izgubljena u vremenu i prostoru.
glupi ljudi su uvijek težili nacionalnim strankama pa nije ni čudo što je ova predstavnik nacionalističke stranke. kod nas u sda, hdz, sns, sds-u i ostalim nacionalnim strankama je brdo takvih likova. na žalost nama su i ostale stranke koje se ne deklariraju kao nacionalne također brdo glupih likova, što nije slučaj kod australije
đe si filipe legendo, odakle to to da sam ja čoban i da ja ne znam gdje je austrija, radio sam tamo na baušteli
što bi reko čorba 'o kako je lepo biti glup'.
Sta ces kad je neko rodjen tup ne mozes ga naostrit nikako!!!
Propala na svim poljima javnog života pa pokušala da uhvati zadnji voz u politiki Na sreću i tu je blebnula
"...kada je, između ostalog, izjavila da je islam zemlja." a pravoslavlje glina!!!