Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Ovo je vrijeme kakvo biste imali za godinu dana, a mi smo ga saželi u samo dvije sedmice", navela je. Pa probajte prevest bez gugla miša mu. Ne kaže se ovo je vrijeme nego ovo su padavine. A ne bukvalno prevoditi sa “this is weather”
Ako im se, ne dao Bog, usled svih promjena nikad zabilježenih aktivira vulkan Jelouston, imaćete priliku da svjedocite Atlantidi 21. vijeka. A mitovi govore zašto je ista nestala.
I jos nije gotovo 🫤. Pozz iz Sakramenta👋
Chineski CHaarp
Kroz pustinju ljudi provukli vodovodne cijevi. Ne sekirajte se za Kaliforniju :)
Sad ce teoreticari kako je to zbog tzv klimatski promjena, mujo vozi golfa 2 i sad zbog tog nema snijega, oluje u americi itd🤣🤣🤣