Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna je imala embargo na oruzje, i ARBiH je ratovala protiv cijele JNA. Hvala Vam, da nije bilo ARBiH sada bi ovo bila Leskovacka i Negotinska provincija.
Ja se divim svim ljudima koji su stali u odbranu Bosne i Hercegovine protiv agresora,to je velika stvar.Također bez obzira na sve danas,ne treba zaboraviti da su naši dragi susjedi (šahovnica) bili sa nama zajedno u teškim trenutcima protiv agresora.
idu jna tenkovi na humano unistenje
Zar može T55 parirat 72 ci teško samo da ih sprže ali dobro šta ćeš poklonu se ne gleda u zube
Janezi love u mutnom, da im ne izadje na nos ovaj put!?
dobri su umjest samohodnih topova, ako ništa. uglavnom nikome neće dobra donijeti, samo će slovenija hajrovati, oni ne daju ni govno džabe ako se more unovčit
Imamo li kakve stare puške da im uvalimo.Vadite iz podruma gvoždjurije šta je ostalo.Ovi kupuju sve.Naravno tudjim parama plaćaju
Pa ove tenkove ni Slovenija ne koristi od 2016.. Pokušali prodati iste i ponudili još neku modernizaciju ali ih niko neće... Modernije tenkove uništavaju s lakoćom... Samoubilacka misija je sjesti u ovo sto nazivaju tenkom.
Tenk se više ne koristi kako se koristio prije 50 ili 100 godina. U Ex Yu ratu se vidjelo da tenkovi više ne mogu biti prvi u probijanju i osvajanju linija,tenknvise nije za juris jer ga onda brzo sprze, a dobar primjer je Vukovar. Tenk se takticki koristi kao određena vatrena podrška iz pozadine, čuva leđa pjesadije i logistike od zaostalih neprijateljskih đepova na netom osvojenim teritorijama
Slovenija se rijesava smeca takodje i Njemacka jos kad se sve zavrsi da im BiH posalje golfove dvice
Neki se ponašaju kao da se ovo tamo nikad neće završiti. I interesantno, što si manji i nebitniji više laješ, Češka, Slovačka, Slovenija, Baltik... Kao kod pasa, tornjak stoji i gleda a pekinezer se sheba lajući.
Istina da su ovo odavno stare kante, ali s obzirom da rusi takodjer koriste stare kante ili lose odrzavane nove, ukrajincima ce i ovi dobro doci. Ako nista onda za obuku. Poklonjenom konju se u zube ne gleda.
Svako svoju starudiju šalje u ukrajinu
ima kod nas ispred kafića tito nakog oružja treba sve to popakovat poslat braći
Pametni slovenci uvijek, rjesavaju se gvozdja za korisne stvari.