Životne drame u Turskoj
0
Nakon bebe i majke, pronađena i živa baka
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj baka??? he j.e.b.em vas usta nije baka nego NANA, na bosanskom jeziku se kaže NANA!!!!!
Eh bas se kaze nena...\"Hvala Bogu da su ih uspjeli spasiti\" zar ne bi trebali biti ovakvi komentari?
Ovi iz medija pokrstise sve...cuj baka! Haj bas mi je drago sto je baka Fatima ostala ziva...
baka nije, il je nana il je nena!!!!!!!!
Da si ti iz Sarajeva, znao bi da su i nana i majka i baka Bosanske rijeci. Znao bi i da se naziv jezika pise velikim a ne malim slovom...svasta bi ti znao....al ti si nepismen i u svemu vidis zlo, zloco jedan. Govori se o tragediji jednog naroda, ljudskim zivotima a ti poceo sa nebulozama. Zao mi te.
Nije ovdje rijec o nasem jeziku,vec o zemljotresu u Turskoj.. Njima Izrael pomaze,a Srbijanci i Hrvati bi pomogli da se srusimo.. Tako da bilo koje da ste vjere stitite nase a ne gledajte na komsije,zli su oni kao i Manchester City..
@Real... čuj \"ko govori TATA ili je KRSTO ili je SDP-ovac\", kakva si ti gromada neandertalca i đikana...evo ja sam musliman, Sarajlija rođen i odrastao u jednoj od mahala Starog Grada a nisam SDP-ovac pa sam svog oca uvijek zvao TATA...a takve kao ti uvjek smo zvali GISTRO BANČO (to shvati kao titulu)
Idi prosetaj malo i ukradi koji saht dok ti bosnjo brata napravi.
Koju zarazu? Mortalitet? Zato nas vi krcani trebate da vam povecamo natalitet jer izumirete ko onaj nosorog sto je danas nestao.
zato i jeste u rezervatu od 24% da ne sirite zarazu.
@\'sarajlija\',na bosanskom se kaze baka a na bosnjackom i turskom nana.
kloc moj, zbog takvih kao ti bosna propada
hajmo sad 12 ipo komentara jel ded il je djed
hajmo sad 25 komentara jel beba il baba
ovi ljudi (komentatori) nisu normalni ub.ili bi te na ulici u ime tolerancije
hajmo sad 50 komentara jel baka il bika
NE! Nego, ko govori TATA ili je KRSTO ili je SDP-ovac! hahahahaha Koji to bosnjak zove NENU (NANU) bakom? Pa nije crvenkapica.