Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno pravoslavcima. Mir da je s vama i među svima nama.
@dervofinci: E moj đikane, koji si ti retard :)))))
A inače smanjite malo sa tolerancijom i ljubavlju u komentarima, ipak je Ramazan, valjda se za Ramazan ne psuje i ne govori ružno? :)
@Yugoslavia1 pucaju oni svi svinjetinu, samo kada su sami...
Sporiji nego nasa vlast...55 godina spremaju sastanak 🙂
@drinskysorab koga ba zaboli za to...
skup bradatih pedofila!
kacavenda i pahomije vip gosti na ovom skupu fekalnih crkava hahahah tako pise u naslovu
djikanijada blagosljivaci ratnih zlocinaca
priprema se 55 godina i onda neko fali vidiš da su neozbiljna vjera :-)
isti talibani i isil
Jeli i Kackavaljenda tamo??? 😂😂
Kad vidim ovaj svijet današnji dođe mi da odem u manastir da se zaredim i živim normalan život daleko od brdovitog Balkana.
Pa da piše kurir.rs kako je musliman prešao na hrišćanstvo a Saff, kako sam kjafir.
koliko mi je poznato sve vjere kažu: u svoju vjeruj drugu poštuj. trenutno na Klix-u ne važi to kolektivno. dobri smo pravo. pravi mudraci.
Pa hajde se dogovori s njima kad pripreme traju 55 godina pa opet nista.
Vladika Kurcofije i hodza Mehmed Karabeg Kurtovic bili su, kazu, najbolji prijatelji. U doba religioznog zanosa, svezali bi u cvor svoje dvije kite, na koju bi poslije okacili izdresiranog malog majmuna, koji je radio majmunske vratolomije, vrtio se kao gimnasticar, koristeci svezane kite kao precku. Tako kazu.