Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je ovo u americi gorilo srusili bi se odmah kao oni 11 sept. .... mislim realno
Jbt-e, onakve krhotine od Mome i Uzeira izgorile u ratu do temelja, pa se nisu ni nakrivili, a kamo li pali i urušili se ? ? ? ?
oooooooo gore pravoslavna govanca
u JAR pronadjeni dokazi o prvom paljenju vatre izvor KLIXtoris .ba
ccccc-kakvi ste....nevjerovatni ste, ali stvarno ono nevjerovatni.....cccc....
neka gore jos
pratite i pokusajte primjeniti ovu taktiku ! http://dobitak1x2.wordpress.com/
gori gora gori borovina gori gora gori borovina gori gora gori borovina gori gora gori borovina
Orilo gorilo hajmo svi u glas! Orilo gorilo j.e.b.e se nas :)
ih sto ne izgori sve do dna, pa da vidimo ciji ce oni film prekidat
koliko ja znam, u slucaju pozara se i onako ne smije koristiti lift
Kako to \"satima gorjeli\" a nije se srušio neboder. Ja sam gledao na televiziji da kada gore spratovi na neboderu, onda se taj neboder sruši. I oni drugi neboderi što su blizu i oni se sruše. Sad mi ništa nije jasno?
pa što ne padoše od silne temperature. vatra je svijetle boje, sa dosta bijelog dima, dakle temperatura je veća od vatre u WTC gdje su plamenovi bili tamni, dim crn (gorenje sa malo kisika) i pri čemu je morala biti i niža temperatura gorenja.
Bog ih kaznjava sto podrzavaju ratne zlocince i nazivaju ih bracom!
ma da to nisu pokusali diskoteku otvoriti u Moskvi pa krenulo po zlu....sta je reci, gori sve istocno od istocnog sarajeva