Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoje dvije varijante: -manje vjerovatna je ona da su u pravu, i onda neka je Bog na pomoći ljudima koji se nađu na putu ovog čuda -druga, a to je da je u pitanju (u nedostatku nečega drugoga) senzacionalistički naslov, i da će epilog biti to da su se meteorolozi ipak prevarili, precjenili snagu uragana, uragan je izgubio na snazi, skrenuo, itd, itd...
Drugim rijecima: Ili ce biti ili nece biti katarstrofalan..nema trece?! :) :)
@BH REALNOST 2 Ma najviše sam htio dati značaj tome kako novinari plasiraju olako ovakve vijesti... Nije ovo prvi put, ali počeli su da pretjeruju... Čuj NAJJAČI uragan zabilježen u istoriji... Nije se s tim šaliti.